Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

UNTOLD a produs o comedie, "Mentorii", cu Cătălin Bordea, Dorian Popa

După festivaluri, UNTOLD este asociat şi cu industria cinematografică şi aflăm că pregăteşte o comedie. O producţie UNTOLD Universe, filmul de comedie "Mentorii" îi va avea în distribuţie pe Cătălin Bordea şi pe Dorian Popa. Avem detalii în artiocl.

Publicat

pe

Poster film Mentorii
Poster film Mentorii │ FOTO: UNTOLD

Dorian Popa va juca unul dintre rolurile principale, cel al lui Flex Barbarul, unul dintre Mentori. Acesta va fi un personaj original şi autoironic, cum nu a mai fost văzut până acum. Comedia "Mentorii" va ajunge în toate cinematografele din ţară la început de an 2025. Povestea sună ceva de genul acesta: Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea vrea să îşi transforme viaţa şi să îi arate tatălui său că merită să îi moşteneasca imperiul financiar.

Astfel va începe să ia lecţii de la o serie de mentori, care îi vor transforma viaţa şi atitudinea. Flex Barbarul se va ocupa de fizicul său, prin antrenamente de fitness dure, regim alimentar cu carne semicrudă şi multe alte trucuri. Ceilalţi mentori sunt Sandra Senzorial, pe partea de wellbeing şi Robby Anonimul, pe partea de business şi finanţe. Răsplata este de un milion de euro pentru cei 3 influenceri.

Lungmetrajul are o chimie deosebită intre actori, conform creatorilor săi. Iată ce a spus Dorian Popa despre proiect:

Acum un an și ceva am citit pentru prima dată schița scenariului și mi s-a părut extrem de bun. M-am reîntâlnit cu regizorul Adrian Tapciuc și cu băieții după un an și mi s-au reconfirmat primele impresii când am citit scenariul și am râs cu gură până la urechi. Unul dintre motivele care m-a determinat să accept acest rol este faptul că cei care se ocupă de realizarea acestui film, fac și unul dintre cele mai frumoase evenimente din România și anume festivalul UNTOLD care a adus atâta valoare românilor și României.

În al doilea rând, m-a convins scenariul și în al treilea rând faptul că personajul pe care eu îl voi interpreta este o parodie la adresa băieților care practică fitness-ul. Eu am învățat de la mentorii din viața mea că autoironia este una dintre cele mai rare calități. Abia aștept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot "lua la mișto" în așa măsură încât oamenii să râdă de compoziția mea, pentru că este un rol de compoziție. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este inspirat de o persoană publică internațională care a creat ceva vâlvă în ultimii ani în spațiul online și sper foarte mult să-mi depășesc barierele și zona de confort și să fac acest rol de compoziție ca la carte.

"Chimia dintre Dorian și ceilalți actori este una senzațională! L-am văzut pe Dorian la una dintre repetiții, iar acolo a dat doar 10% din potențialul său, și cu toate astea vreau să vă spun că toată echipa a râs cu lacrimi de umorul lui Dorian în interpretarea lui Flex Barbarul", spune Edy Chereji - Co-Founder UNTOLD UNIVERSE.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 8 august 2024

UNTOLD 2024

Loc
Cluj Arena
Comentează

Muzică și film

UNTOLD Universe produce primul film - "Mentorii"; Cătălin Bordea joacă în rolul principal

Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD Universe, va produce în această vară comedia "Mentorii". Filmul îl are în rolul principal pe Cătălin Bordea, și este de așteptat să ajungă în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Comedia "Mentorii"
Comedia "Mentorii" │ FOTO: UNTOLD

Ideea filmului și scenariul aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Magic Maker Media House are deja în portofoliu mai multe producții de divertisment în televiziune. Succesul comediei este garantat și prin alăturarea în proiect ca producător-asociat al Headline Management Agency, cel mai mare label de stand-up comedy din România. Dintre numele de succes ale Headline Management îi amintim pe Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frînculescu, Teodora Nedelcu.

Filmul "Mentorii" se află acum în faza de pre-producție, urmând a fi filmat în vara acestui an. În perioada următoare, producătorii filmului vor dezvălui noi detalii despre scenariu, dar și care sunt ceilalți actori, artiști și influencers din distribuție. Lansarea filmului în cinematografele din România va avea loc în prima parte a anului 2025.

"Am acceptat provocarea de a juca pentru prima dată un rol principal într-un film de lungmetraj. O comedie cu un scenariu foarte bun, am râs mult când l-am citit, așa că m-a convins pe loc să accept provocarea. Nu pot să vă dau mai multe detalii încă, dar la cum arată proiectul și castul filmului, cred că o să vă surprindem tare de tot", a declarat Cătălin Bordea.

Care este intriga filmului "Mentorii"?

"Mentorii" spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un tip mult prea imatur pentru vârsta lui, întâmplător viitor moștenitor al celui mai mare imperiu financiar din țară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Acesta nu este mulțumit de superficialitatea fiului său așa că, după încă un accident de mașină provocat de Johnny, decide să îl dea afară din casă. În plus, îi solicită ca în maximum 6 luni să-i dovedească că poate deveni un adult responsabil, cu abilități de a conduce imperiul financiar. În caz contrar va fi dezmoștenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny crede că a găsit soluția care îi va rezolva problema rapid și ușor: va fi mentorat de cei mai faimoși trei influenceri de dezvoltare personală din țară: Flex Barbarul - mentorul de fitness și viață sănătoasă, Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing și Robby Anonimul - mentorul de business și finanțe.

Chiar dacă cei trei mentori se bucură popularitate imensă, realitatea este că sunt și ei oameni care se confruntă cu probleme de zi cu zi. Astfel, răsplata de 1 milion de euro, pusă la bătaie în film, este mai mult decât apetisantă pentru cei trei influencers. Fiecare se va zbate să fie principalul mentor al lui Johnny, împărtășind din teoriile sale sau, de cele mai multe ori, încercând să le demonteze pe cele ale concurenței. De aici se vor naște cele mai comice și neașteptate momente ale filmului. Finalul filmului vă arata dacă Johnny se dovedește a fi un personaj cu totul schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la niște influenceri de pe internet, fie datorită propriilor lecții pe care le învață în cele 6 luni.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Trending