Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Florence Pugh și Andrew Garfield joacă în drama romantică "We Live In Time" - TRAILER

Florence Pugh și Andrew Garfield sunt protagoniștii filmului "We Live In Time", regizat de John Crowley. Pelicula va ajunge în cinematografe în toamna acestui an. Te invităm să afli mai multe detalii despre intrigă și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "We Live In Time"
Trailer "We Live In Time" │ FOTO: captură YouTube / A24

Filmul îi prezintă pe Almut (Florence Pugh), un bucătar în devenire și pe Tobias (Andrew Garfield), un proaspăt divorțat. Ei se îndrăgostesc după o întâlnire surpriză ce le schimbă viața.

"We Live In Time" poartă privitorul într-un rollercoaster emoțional, prin intermediul unor "instantanee" ale vieții lor de cuplu: perioada de început, unde dragostea și pasiunea sunt la cote maxime, construirea unei cămin și întemeierea unei familii. Totuși, o veste dificilă ar putea dărâma temelia relației.

Pe măsură ce pornesc pe un drum marcat de limitele timpului, Almut și Tobias învață să prețuiască fiecare moment al poveștii lor de iubire. 

Trailerul arată cum relația lor a evoluat pe parcursul a 10 ani, din momentul în care Almut îl lovește accidental pe Tobias cu mașina până atunci când îi povestesc fiicei lor cum s-au cunoscut.

Nick Payne ("The Crown, "The Last Letter From Your Lover") a scris scenariul pentru "We Live In Time". Filmul este produs executiv de Benedict Cumberbatch prin intermediul companiei sale, SunnyMarch, alături de Leah Clarke, Adam Ackland și Guy Heeley. echipa este completată de Ron Halpern și Joe Naftalin, producători pentru StudioCanal.

"We Live in Time" va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în septembrie, urmând apoi să ajungă la un public mai larg.

TRAILER "We Live In Time":

Trending