Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Show-urile Sleaford Mods și Hospitality Takeover de la Electric Castle 2024 au fost anulate

Ediția Electric Castle 2024 se confruntă cu noi anulări în programul muzical. Show-urile Sleaford Mods și Hospitality Takeover, programate pentru această seară, 19 iulie, au fost anulate. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Deschiderea festivalului Electric Castle 2023 pe 19 iulie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Electric Castle a fost afectat pana informatică majoră de la Microsoft care a dat peste cap traficul aerian. Astfel, Sleaford Mods și Hospitality Takeover nu au mai putut zbura la Cluj-Napoca și s-au văzut nevoiți să-și amâne spectacolele muzicale.

"Din cauza defecțiunii IT care a blocat majoritatea zborurilor din Europa și nu numai, show-urile Sleaford Mods și Hospitality Takeover de la Electric Castle sunt anulate pentru astăzi. Din fericire, headlinerii Paolo Nutini și BMTH, sunt deja la fața locului și nerăbdători să întâlnească publicul în această seară.

Deoarece Microsoft tocmai a anunțat că defecțiunea a fost rezolvată, lucrăm la reprogramarea tuturor zborurilor care afectează artiștii din lineup-ul nostru. Vă rugăm să rămâneți optimiști și să aveți încredere că facem tot posibilul pentru ca aceștia să poată concerta", au transmis organizatorii Electric Castle.

Anterior, Queens of the Stone Age, unul dintre headlinerii ediției din acest an a festivalului Electric Castle, și-a anulat participarea din cauza unor probleme de sănătate. Solistul Josh Homme a trebuit să se întoarcă în Statele Unite pentru o operație de urgență.

Cea de-a zecea ediția a festivalului de la Bonțida a debutat oficial pe 17 iulie și durează până duminică, 21 iulie. Evenimentul a adus anul acesta și câteva schimbări în ceea ce privește amplasarea scenelor. Scena Hangar, a doua ca dimensiune și locul preferat de iubitorii concertelor rock live și show-urilor drum & bass, va fi amplasată în apropierea castelului, iar Radio Stage îi preia locul. Drip Stage are o nouă înfățișare, devenind un hub pentru cultura urbană și locul în care participanții pot vedea artiști hip-hop, rap și trap de pe scenele europene, alături de cei locali.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 17 iulie 2024

Electric Castle 2024

Loc
Castelul Banffy
Comentează

Trending