Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Sebastian Stan trece printr-o operație de reconstrucție facială în "A Different Man" - TRAILER

Sebastian Stan este protagonist în "A Different Man", o dramă regizată de Aaron Schimberg. Găsești mai multe detalii în articol, precum și un trailer oficial.

Publicat

pe

Trailer "A Different Man"
Trailer "A Different Man" │ FOTO: captură YouTube / A24

"A Different Man" îl are în prim plan pe Edward (Sebastian Stan), un actor aspirant cu neurofibromatoză, o afecțiune genetică care provoacă creșterea de tumori pe piele și oase. Sebastian Stan poartă un machiaj prostetic care este inspirat de colegul său de platou, Adam Pearson, un actor real care are neurofibromatoză și a jucat în filme precum "Under the Skin" și "Chained for Life".

Edward trece printr-o operație de reconstrucție facială și este lăudat pentru noul său aspect de către colegi și nu numai. Deși a fost supus acestei proceduri medicale care i-a schimbat dramatic viața, protagonistul nu este deloc eliberat de fantomele trecutului său. Lucrurile devin mai dramatice în momentul în care el îl întâlnește pe Oswald (Pearson), un actor care îl interpretează pe Edward într-o piesă de teatru bazată pe viața lui. Edward devine obsedat de Oswald, care arată exact ca el înainte de operație.

Trailerul prezintă, de asemenea, câteva secvențe cu Renate Reinsve, cunoscută pentru rolul din "The Worst Person in the World" din 2021. "A Different Man" a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance și i-a adus lui Sebastian Stan premiul pentru "Cel mai bun actor" la Festivalul de Film de la Berlin. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 20 septembrie.

Pentru că de multe ori viața bate filmul, Adam Pearson a petrecut ani de zile făcând campanii despre neurofibromatoză, menite să tragă un semnal de alarmă asupra agresiunilor și jignirilor cu care se confruntă adesea cei care trăiesc cu diformități.

TRAILER " A Different Man":

Comentează

Trending