Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Robert Downey Jr. revine în Universul Marvel ca Doctor Doom

Robert Downey Jr. nu a putut sta prea mult departe de Universul Marvel. Actorul care i-a dat viață lui Iron Man se întoarce, de data aceasta în rolul antagonistului Doctor Doom. Te invităm să citești mai multe în articol.

Publicat

pe

Robert Downey Jr. la Comic Con San Diego
Robert Downey Jr. la Comic Con San Diego │ FOTO: captură YouTube / Marvel Entertainment

Robert Downey Jr., care s-a retras oficial din Marvel odată cu moartea personajului Iron Man în "Avengers: Endgame" (2019), îl va juca pe Victor von Doom, alias Doctor Doom, în pelicula "Avengers: Doomsday", cu lansare în mai 2026.

Actorul de 59 de ani a mărturisit de-a lungul timpului că este deschis să se întoarcă în Universul Marvel, dar fanii au presupus în mod firesc că va reveni ca Iron Man/Tony Stark. Surpriza a fost cu adevărat șocantă atât pentru ei, cât și pentru publicul de la Comic Con San Diego unde Downey a avut o apariție spectaculoasă prin care și-a anunțat revenirea.

Rămâne de văzut dacă Robert Downey Jr. va interpreta o variantă a lui Tony Stark care a devenit Doctor Doom în multiversul Marvel (idee abordată și în alte producții Marvel ca "Loki" sau "Doctor Strange") sau pe adevăratul Victor von Doom din benzile desenate.

În Universul Marvel, Victor von Doom este principalul antagonist al Celor Patru Fantastici - un om de știință strălucit, precum și liderul unei țări mici din Europa de Est. Personajul a fost în trecut interpretat de Julian McMahon în filmele "Fantastic Four" din 2005 și 2007, și de Toby Kebbell în "Fantastic Four" din 2015.

Filmul "Avengers: Doomsday" va fi urmat de "Avengers: Secret Wars" (2027), ambele urmând a fi regizate de frații Anthony și Joseph Russo. Duo-ul a stat la cârma apreciatelor blockbustere Marvel: "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" și "Avengers: Endgame".

Trending