Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Iată primele imagini din "Gladiator 2": Pedro Pascal versus Paul Mescal

Cinefilii jubilează sau mai bine zis au jubilat în ultimele 24 de ore, pentru că au apărut primele fotografii de la filmările lui "Gladiator 2". Pelicula care vine la 24 de ani de la primul film cu Russell Crowe și Joaquin Phoenix are o distribuție cu nume mari și aflați tot ce știm despre ea mai jos.

Publicat

pe

Imagini Gladiator 2
Imagini Gladiator 2 │ FOTO: Paramount Pictures/ Aidan Monaghan www.vanityfair.com

"Gladiator II" va avea premiera în noiembrie 2024, cel puțin în Marea Britanie. Este regizat tot de Ridley Scott, ca și filmul din anul 2000. Scenariul este scris de David Scarpa, care l-a scris și pe cel pentru "Napoleon", "Man in the High Castle" și "The Day the Earth Stood Still". Avem de-a face aici cu un sequel cu buget de 300 de milioane de dolari.

Problema e că în ultimii ani Ridley Scott a cam polarizat fanii, între seriale ca "Raised by Wolves" și percepția eșecului "Napoleon". Nici ultimele filme din seria "Alien" în care Ridley a fost implicat nu au fost prea bine primite. Revenind totuși la informația zilei, revista Vanity Fair este sursa noilor imagini, care îl dezvăluie pe protagonist, Paul Mescal, în echipament de luptă, duelându-se cu Acacius, jucat de Pedro Pascal.

Paul Mescal, actor irlandez în vârstă de 28 de ani, este Lucius Verus, fiul cel mare al Lucillei. Acacius este un general roman, care s-a antrenat ca gladiator sub comanda lui Maximus, jucat de Russell Crowe. Vedem în câteva imagini și o apariție nobilă a lui Denzel Washington, în rolul lui Macrinus, un magnat care vinde arme și are alura unui Cezar.

Personajul lui Mescal, Lucius, are o soție și un copil și trăiesc o viață pașnică. Ca de obicei, cuceritorii sunt cei care întrerup cursul normal al vieții și strică aerul pașnic al Numidiei. E una dintre ultimele civilizații supraviețuitoare, până să vină romanii în nordul Africii și să o ocupe.

Ridley Scott are acum 86 de ani și are încredere mare în "Gladiator II", după ce prima parte i-a adus 5 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor și cel mai bun film. A generat 400 de milioane de lire sterline box office global. Primul trailer pentru noul "Gladiator" își va face apariția pe 9 iulie 2024.

Sursa foto

Trending