Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eminem a lansat piesa "Tobey", colaborare cu Big Sean - AUDIO

Eminem nu se mulţumeşte cu faptul că s-a întors Shady pe ultima sa piesa, "Houdini" şi plusează cu un track nou, cunoscut drept "Tobey". Primul gând a fost că e o aluzie la Tobey Maguire, care l-a jucat pe Spider-Man.

Publicat

pe

Coperta single Eminem Tobey
Coperta single Eminem Tobey │ FOTO: Eminem

Suntem la o săptămană distanţă de lansarea albumului nou al lui Eminem, "The Death of Slim Shady", care vine pe 12 iulie. După "Houdini", al doilea single de pe LP este acest "Tobey", colaborare cu Big Sean şi Babytron, rapperi din Detroit, exact ca Eminem. Apariţia lui Tobey Maguire aici este în versul "Tobey Maguire got bit by a spider but see, me? It was a goat".

Babytron şi Big Sean se ocupă cu "încălzirea" track-ului pentru Eminem şi Marshall este văzut că unul dintre top 5 rapperi care au trăit vreodată. Versurile sunt o aluzie la comentariile lui Melle Mel din 2023 că singurul motiv pentru care Eminem e în top 5 rapperi e faptul că e alb. Em a fost ocupat cu teasere pentru "The Death of Slim Shady" încă din aprilie, când a apărut la NFL Draft şi a oferit primul trailer pentru albumul său de studio cu numărul 12.

În mai artistul a dat un anunţ la rubrica de "morţi celebre" în Detroit Free Press, prin care îşi luă adio de la Slim Shady. Apoi a colaborat cu magicianul David Blaine la un video promoţional pentru noul single "Houdini". Piesa a debuta pe locul 2 în topul Billboard Hot 100 şi a devenit cel mai bine cotat single al rapperului din ultimul deceniu.

Dr. Dre ar fi colaborat din nou cu Em pe acest nou LP.

Eminem, pe numele său real Marshall Bruce Mathers III, este un rapper, compozitor și producător american. Născut pe 17 octombrie 1972 în St. Joseph, Missouri, Eminem a crescut în Detroit, Michigan. Este cunoscut pentru versurile sale complexe și pentru abordarea unor subiecte personale și controversate în muzica sa.

A devenit faimos la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000 cu albume de succes precum "The Slim Shady LP," "The Marshall Mathers LP," și "The Eminem Show." Este adesea considerat unul dintre cei mai mari rapperi din toate timpurile și a câștigat numeroase premii, inclusiv 15 premii Grammy. Eminem este cunoscut și pentru rolul său în filmul semi-autobiografic "8 Mile," care i-a adus un premiu Oscar pentru cea mai bună melodie originală.

Eminem a avut o influență semnificativă asupra culturii pop și a industriei muzicale, aducând în prim-plan subiecte precum sărăcia, dependența de droguri și problemele familiale. De-a lungul carierei sale, a avut multiple conflicte publice și controverse, dar și-a menținut un succes constant și o bază largă de fani.

Trending