Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din "House of the Dragon" este primul invitat la Comic Con Arena Națională 2024

Organizatorii Comic Con pregătesc o nouă întâlnire cu pasionații de filme, seriale, jocuri video, cosplay, benzi desenate, de data asta la Arena Națională din București, în perioada 13-15 septembrie. A fost anunțat și primul invitat, un actor ce joacă în popularul serial "House of the Dragon", disponibil pe Max.

Publicat

pe

Clinton Liberty în "House of the Dragon"
Clinton Liberty în "House of the Dragon" │ FOTO: House of the Dragon / Comic Con Romania

Primul actor care va veni la București pentru a se întâlni cu fanii este Clinton Liberty, cunoscut pentru rolul din cel de-al doilea sezon al serialului "House of the Dragon", spin-off al celebrului fenomen "Game of Thrones". Clinton îl interpretează pe Addam of Hull, urmaș al lui Corlys Velaryon și primul om din afara familiei Targaryen care a putut să călărească și să controleze un dragon. Addam are un rol important în războiul dintre cele două facțiuni din casa Targaryen, conflict al cărui obiectiv suprem este cucerirea infamului Tron de Fier și al controlului asupra celor 7 regate.

Clinton Liberty, un actor cu origini din Nigeria, Jamaica și Irlanda, a dezvoltat o apetență pentru dans, iar în 2016 și-a făcut debutul ca dansator în producția "Handsome Devil". S-a lansat în actorie grație rolului recurent din producția "Normal People", serie dezvoltată pentru BBC 3. Au urmat thriller-ul "Red Election", "Holding" (unde a fost coleg de platou cu Conleth Hill, cunoscut publicului larg pentru rolul lui Varys din "Game of Thrones"), "This Christmas", pentru ca anul acesta să fie dezvăluit ca făcând parte din distribuția celui de-al doilea sezon din "House of the Dragon".

Clinton Liberty va fi prezent la Comic Con și va face fotografii cu fanii, va oferi autografe personalizate și va povesti din experiențele sale în cadrul panel-ului dedicat sâmbătă, 14 septembrie.

În cei 11 ani de la prima ediție Comic Con, publicul a avut șansa să-și întâlnească mulți dintre actorii favoriți. Printre acestia se numără Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Prețuri bilete Comic Con Arena Națională 2024

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri începând de la 60 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Comentează

Trending