Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cel de-al patrulea sezon "Bridgerton" spune povestea de dragoste a lui Benedict Bridgerton - VIDEO

Netflix a anunțat oficial că cel de-al patrulea sezon al apreciatului serial "Bridgerton" se va concentra pe iubirea dintre Benedict Bridgerton și Sophie Beckett. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Anunț oficial "Bridgerton", sezonul 4
Anunț oficial "Bridgerton", sezonul 4 │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Fiecare sezon al serialului are în prim plan o poveste de dragoste trăită de copiii familiei Bridgerton. Dacă până acum am aflat cum stau cu iubirea Daphne, Anthony și Colin Bridgerton, în cel de-al patrulea sezon, Benedict (Luke Thomson) își va lua adio de la burlăcie.

Episoadele se vor baza pe cel de-al treilea roman scris de Julia Quinn, "Bridgerton: Oferta unui gentleman". Benedict Bridgerton se află între ciocan și nicovală, fiind atras de o femeie misterioasă pe care o întâlnește la un bal mascat, dar și de o tânără servitoare, pe care o dorește cu ardoare. Însă, nu are nici cea mai mică idee că cele două sunt, de fapt, aceeași persoană - Sophie Beckett.

În cel de-al treilea sezon al serialului, Benedict explorează experiența unui triunghi amoros alături de  Lady Tilley Arnold (Hannah New) și Paul (Lucas Aurelio). Când Tilley decide că vrea să se întoarcă la monogamie și să nu-l mai "împartă", Benedict pune punct relației, nepregătit să își ia un astfel de angajament.

Pe "lista" fraților Bridgerton care trebuie să își găsească jumătatea au mai rămas Eloise (Claudia Jessie), Francesca (Hannah Dodd), Gregory (Will Tilston) și Hyacinth (Florence Hunt). Deși producătoarele serialului plănuiesc să adapteze toate poveștile și au pus deja bazele pentru viitoarele intrigi ale personajelor Eloise și Francesca, Netflix a reînnoit oficial serialul doar până la sezonul patru.

VIDEO: "Bridgerton", sezonul patru

Comentează

Trending