Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Venom își ia la revedere cu ultimul film din serie: "Venom: The Last Dance" - TRAILER

Povestea lui Venom ajunge la sfârșit cu filmul "Venom: The Last Dance". A primit un trailer oficial în care îl vedem pe protagonistul Tom Hardy în niște ipostaze surprinzătoare. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Venom: The Last Dance"
Trailer "Venom: The Last Dance" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Tom Hardy revine în rolul lui Eddie Brock și a "tovarășului" său extraterestru - Venom. Cei doi sunt pe fugă, fiind vânați de forțe care mai de care mai periculoase. Pe de o parte este vorba despre un extraterestru masiv de pe planeta natală a lui Venom. Pe de altă parte, guvernul au descoperit că mai multe creaturi periculoase din lumea lui Venom sunt în drum spre Pământ.

Trailerul arată provocările la care este supus protagonistul - luptele, fuga, dar și o întâlnire cu un cal care dobândește aceeași genetică ca cea a lui Venom. Duo-ul se vede nevoit să ia o decizie devastatoare care va desăvârși "ultimul dans" a lui Venom și Eddie.

"Venom: The Last Dance" este programat de lansare pe 25 octombrie 2024. Pelicula este regizată de Kelly Marcel, pe baza unui scenariu scris de ea și Tom Hardy. În ceea ce privește distribuția, ea este completată de Juno Temple ("Ted Lasso") și Chiwetel Ejiofor ("Doctor Strange in the Multiverse of Madness").

Cea de-a treia parte din seria "Venom" a fost confirmată de Sony în 2022, după succesul celor două filme anterioare. Primul "Venom" a încasat 856 de milioane de dolari la box office, iar cel de-al doilea a obținut 502 de milioane de dolari la nivel global, pe fondul unui debut în pandemie.

TRAILER "Venom: The Last Dance"

Trending