Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

The Rock și Chris Evans încearcă să îl salveze pe Moș Crăciun în "Red One" - TRAILER

Sezonul festiv debutează anul acesta cu "Red One", un film de acțiune, în stilul Marvel. Dwayne "The Rock" Johnson face echipă cu Chris Evans pentru a-l salva pe Moș Crăciun, dar și pentru a se lupta cu Krampus. Mai multe detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Trailer "Red One"
Trailer "Red One" │ FOTO: captură YouTube / Amazon MGM Studios

The Rock joacă rolul unui agent E.L.F. (Extremely Large and Formidable) din serviciul lui Moș Crăciun (J.K. Simmons). Fișa postului său este destul de stufoasă, de la fabricarea jucăriilor și livrarea lor în Ajunul Crăciunului, la spionaj și securitate. Lucrurile nu stau atât de bine la cel din urmă capitol pentru că Moș Crăciun este răpit.

Astfel, șefa E.L.F. (Lucy Liu) îi dă lui The Rock misiunea de a-l găsi, însă îi sugerează și un partener. În acest moment, își face apariția Chris Evans în rolul celui mai bun recuperator. Poate este el grozav în meseria sa, însă se află pe lista "Celor Obraznici" a lui Moș Crăciun. The Rock nu este deloc încântat de asta, iar relația lor profesională va suferi fricțiuni.

În încercarea lor de a-l salva pe Moș Crăciun, protagoniștii trebuie să lucreze cu urși polari vorbitori, să se lupte cu oamenii de zăpadă care se regenerează și cu Krampus.

"Red One" a fost regizat de Jake Kasdan, care a mai colaborat cu The Rock pentru "Jumanji", și urmează să ajungă în cinematografe pe 15 noiembrie 2024. Filmul fusese inițial programat de lansare la sfârșitul anului trecut, însă a fost amânat, studioul invocând greva SAG-AFTRA drept motiv. Cu toate acestea, rapoartele de la începutul acestui an dau vina și pe The Rock pentru că a avut numeroase întârzieri ce au ridicat bugetul filmului la 250 de milioane de dolari.

TRAILER "Red One":

Trending