Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Lily-Rose Depp este bântuită de un vampir în "Nosferatu" - TRAILER

A fost lansat primul trailer pentru "Nosferatu", unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. Horror-ul gotic este regizat de Robert Eggers și urmează să fie lansat pe 25 decembrie.

Publicat

pe

Trailer "Nosferatu"
Trailer "Nosferatu" │ FOTO: captură YouTube / Focus Features

Scris și regizat de Robert Eggers, filmul "Nosferatu" prezintă o poveste gotică despre obsesia pe care vampirul Nosferatu o nutrește pentru o tânără femeie. Sentimentele sale intense vor provoca un adevărat haos, în urmă căruia mulți vor avea de suferit.

Nosferatu aka Contele Orlok va fi interpretat de Bill Skarsgard, iar Lily-Rose Depp o interpretează pe Ellen Hutter, "tânăra bântuită" care devine obsesia vampirului. Nicholas Hoult, Emma Corrin, Aaron Taylor-Johnson și Willem Dafoe completează distribuția filmului.

Ideea filmului a prins contur în 2015, după ce Robert Eggers și-a lansat filmul de debut - "The Witch". În cele din urmă, a ales să amâne producția și să regizeze, în schimb, "The Lighthouse" și "The Northman".

Deși au existat mai multe pelicule centrate pe vampirul Nosferatu, cel mai faimos ar fi filmul mut din 1922, regizat de F.W. Murnau, care a devenit o piesă fundamentală în cinematografia horror. Au urmat alte adaptări precum "Nosferatu the Vampyre" (1979) și "Shadow of the Vampire", acesta din urmă aducându-i lui Willem Dafoe o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Max Schreck.

TRAILER "Nosferatu":

Trending