Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește "Batman: Caped Crusader", o serie animată disponibilă pe Prime Video - TRAILER

Prime Video și DC prezintă primul trailer oficial al noului serial animat "Batman: Caped Crusader". Cei interesați îl pot vedea pe platforma de streaming începând cu 1 august.

Publicat

pe

Trailer "Batman: Caped Crusader"
Trailer "Batman: Caped Crusader" │ FOTO: captură YouTube / DC

Seria "Batman: Caped Crusader" este produsă de Bruce Timm, unul dintre creatorii originalului proiect animat "Batman: The Animated Series", alături de J.J. Abrams și Matt Reeves, regizorul "The Batman" (2022).

Trailerul dezvăluie un război între grupurile de răufăcători din Gotham City, precum și un demers al poliției de a-l prinde pe Batman. În tot acest context complicat, protagonistul pornește într-o cruciadă solo, cu scopul de a "curăța" orașul de tot ce este rău.

Atmosfera întunecată a seriei originale este folosită și în "Batman: Caped Crusader", însă aspectul multor personaje a fost modificat pentru a se potrivi cu această reinterpretarea a universului Batman. Catwoman (Christina Ricci) apare în look-ul ei retro mov, Harley Quinn (Jamie Chung) are o ținută mai înfricoșătoare, de bufon galben și negru, iar Two-Face (Diedrich Bader) pare mai puțin ars chimic și, în general, desfigurat. Batman, interpretat vocal de Hamish Linklater, are o apariție mai elegantă decât omologul său cinematografic și pare concentrat pe calitatea de detectiv a caracterului său.

Alți antagoniști semnalați de trailer sunt The Penguin, Clayface, Gentleman Ghost, Firebug și Onomatopoeia. Distribuția de voce este completată de actori precum Minnie Driver, Mckenna Grace, Reid Scott, Gary Anthony Williams, John DiMaggio, Dan Donohue, Paul Scheer și Haley Joel Osment.

TRAILER: "Batman: Caped Crusader"

Trending