Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Selena Gomez joacă în "Emilia Perez", un film în limba spaniolă - TRAILER

Selena Gomez este una dintre actrițele principale din "Emilia Perez", un film-musical în limba spaniolă, regizat de Jacques Audiard. Pelicula a făcut valuri la Festivalul de Film de la Cannes, iar acum a primit un trailer oficial, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Emilia Perez"
Trailer "Emilia Perez" │ FOTO: captură YouTube

Filmul este împărțit în patru acte și principala limbă vorbită este spaniola, cu scurte momente de engleză. Zoe Saldaña, una dintre protagoniste, o joacă pe avocata Rita Moro Castro, care acceptă să se ocupe de un caz neobișnuit: trebuie să îl ajute pe Juan "Manitas" Del Monte, liderul unui cartel, să se retragă din afacere și să își urmeze visul de a deveni femeie printr-o operație de schimbare de sex.

Juan devine Emilia Perez și reușește cât de cât să scape de viața ce i-a fost marcată de crime și ilegalități. Rita primește un cec gras pentru că a ajutat la facilitarea acestui lucru și, ani mai târziu, trăiește o viață fastuoasă în Londra când dă nas în nas cu Emilia. Aceasta îi cere un nou favor; să o ajute să se întoarcă în Mexic pentru a-și vedea familia - în special pe soția ei, Jessi, interpretată de Selena Gomez.

Portretizarea Emiliei Perez este făcută de Karla Sofía Gascón. Are în palmares multe telenovele și filme în limba spaniolă, și a devenit primul actor transexual care a câștigat un premiu major la Cannes când a împărțit "Premiul pentru cea mai bună actriță" cu Saldaña și Gomez. Ea a dedicat premiul tuturor persoanelor trans "care suferă și trebuie să păstreze speranța că schimbarea este posibilă".

Filmul "Emilia Perez" va îngloba scene comice, dar și violente, momente de dans și muzică. Va fi lansat în cinematografele din Franța în luna august. Netflix ar putea cumpăra drepturile de difuzare.

TRAILER "Emilia Perez":

Muzică și film

Vezi primele imagini cu Selena Gomez din spinoff-ul "Wizards of Waverly Place"

Sub denumirea "Wizards Beyond Waverly Place", serialul este un spinoff al originalului "Wizards of Waverly Place" și promite să ducă din nou telespectatorii în lumea fascinantă a vrăjitorilor. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Wizards of Waverly Place
Wizards of Waverly Place │ FOTO: captură YouTube / Disney Plus

"Wizards: Beyond Waverly Place" se concentrează pe un Justin Russo adult (interpretat tot de David Henrie), care a ales să ducă o viață "normală" alături de familia sa. Totul ia o întorsătură neașteptată când sora lui, Alex (Selena Gomez), apare la ușa sa alături de Billie (Janice LeAnn Brown), o tânără vrăjitoare care are nevoie de ajutor. Pus în fața faptului împlinit, Justin își dă seama că trebuie să scoată de la naftalină abilitățile magice pentru a o îndruma, jonglând totodată cu responsabilitățile de zi cu zi și cu protejarea Lumii Vrăjitorilor.

Selena Gomez, care a jucat-o în seria originală pe Alex Russo, este producătorul executiv al spinoff-ului. De asemenea, ea și-a confirmat prezența în noul proiect în timpul unei prezentări Disney de anul acesta, unde au și fost lansate noi imagini de la filmări. Fanii serialului original și nu numai pot arunca o privire asupra versiunilor adulte ale personajelor, dar și asupra noilor membri ai familiei Russo.

Distribuția serialului este completată de Mimi Gianopulos, Alkaio Thiele și Max Matenko, drept familia lui Russo, dar și de Taylor Cora care o va interpreta pe Winter, cea mai bună prietena a lui Billie.

"Wizards: Beyond Waverly Place" este bazat pe un scenariu scris de Jed Elinoff și Scott Thomas. Producători executivi sunt Selena Gomez, David Henri și Gary Marsh, iar Andy Fickman a regizat episodul pilotul. Serialul va avea premiera la sfârșitul acestui an.

FOTO "Wizards: Beyond Waverly Place"

Citește în continuare

Muzică și film

Urmărește trailerul celui de-al patrulea sezon "Only Murders in the Building" - VIDEO

Serialul "Only Murders in the Building" revine pe micile ecrane cu cel de-al patrulea sezon, programat de lansare pe 27 august 2024. Între timp, fanii se pot delecta cu trailer nou-nouț, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Only Murders in the Building" 4
Trailer "Only Murders in the Building" 4 │ FOTO: captură YouTube / Hulu

Următorul capitol al poveștii continuă cu protagoniștii Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez). Ei se confruntă cu suferința cauzată de moartea lui Sazz Pataki, prietena și dublura lui Charles, ce a avut loc la sfârșitul celui de-al treilea sezon. Pe de altă parte, cei trei au și motive de bucurie pentru că primesc o ofertă de la Hollywood pentru o adaptare a podcastului lor despre crime.

"Speculând dacă fie Sazz, fie Charles ar fi fost victima vizată, ancheta trio-ului nostru îi conduce până la Los Angeles, unde un studio de la Hollywood pregătește un film despre podcastul "Only Murders". Odată ce detectivii noștri amatori se întorc la New York, ei pornesc într-o călătorie și mai captivantă", sună intriga noului sezon.

Pe lângă trio-ul principal, cel de-al patrulea sezon "Only Murders in the Building" îi readuce pe Meryl Streep în rolul Lorettei Durkin, pe Da'Vine Joy Randolph în rolul detectivului Williams și pe Michael Cyril Creighton în rolul lui Howard Morris.

Distribuția este completată de Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy și Richard Kind.

După premiera din 27 august, noi episoade din "Only Murders in the Building" vor fi lansate în fiecare marți, pe Hulu.

TRAILER "Only Murders in the Building":

Citește în continuare

Muzică și film

Selena Gomez revine într-o continuare a serialului "Wizards of Waverly Place"

Îndrăgitul serial Disney, "Wizards of Waverly Place", va beneficia de o continuare, iar episodul pilot va avea o apariție specială - nimeni alta decât Selena Gomez, care va reintra în pielea personajului Alex Russo.

Publicat

pe

Wizards of Waverly Place
Wizards of Waverly Place │ FOTO: captură YouTube / Disney Plus

Mai mult, actorul din seria originală, David Henrie, va juca și va produce continuarea, iar Selena Gomez va avea o apariție specială în primul episod, pe care îl va și produce. Henrie va relua rolul lui Justin Russo, în timp ce Gomez o va juca din nou pe Alex Russo. Distribuția episodului este completată de Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele și Mimi Gianopulos. Disney Branded Television se află în spatele producției.

Episodul pilot va urmări un incident misterios la WizTech. Justin Russo, acum devenit adult, și-a lăsat în urmă puterile de vrăjitor pentru a începe o viață normală de familie. Când o tânără vrăjitoare pe nume Billie (Brown), care are nevoie de un mentor, apare la ușa lui Justin, el va trebui să-și confrunte trecutul magic pentru a salva Lumea Vrăjitorilor. Thiele îl va interpreta pe Roman Russo, fiul cel mare al lui Justin, în timp ce Gianopulos va fi Giada, soția lui Justin. În prezent, nu se știe dacă Selena Gomez va apărea în mai multe episoade din serie.

Seria originală "Wizards of Waverly Place" a fost creată de Todd J. Greenwald și difuzată în perioada 2007 - 2012. I-a avut ca protagoniști pe cei cinci membri ai familiei Russo, cei trei frați - Alex, Justin și Max trecând prin încercările și necazurile adolescentine. Distribuția i-a inclus pe Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera și David DeLuise, toți (mai puțin Henrie), s-au reunit în 2013 pentru specialul TV "The Wizards Return: Alex vs. Alex".

În prezent, Selena Gomez joacă rolul lui Mabel Mora în serialul "Only Murders in the Building", pe care îl și produce. Proiectul a fost recent reînnoit pentru cel de-al patrulea sezon.

Citește în continuare

Trending