Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program SAGA Festival 2024: în ce zile vor cânta headlinerii evenimentului?

Au mai rămas câteva zile până la cea de-a patra ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc la Romaero în perioada 5-7 iulie. Toți iubitorii de muzică vor avea ocazia să asculte peste 150 de cântăreți, mulți dintre ei concertând pentru prima oară în România. Te invităm să afli când vor urca pe scenă artiștii tăi preferați.

Publicat

pe

SAGA Festival 2023
SAGA Festival 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nicki Minaj va concerta pentru prima oară în România și va fi cap de afiș la SAGA Festival. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista țărilor în care va cânta în cadrul turneului "Pink Friday 2 World Tour".

Alte premiere naționale la SAGA Festival 2024

Cântărețul și compozitorul israelian Dennis Lloyd, care a cucerit topurile cu piesa "Nevermind" din 2016 vine, de asemenea, pentru prima dată în România, pe scena SAGA 2024.

Tyla, cântăreața sud-africană, vine în premieră la SAGA și va fi unul dintre headlinerii festivalului de anul acesta. Tyla a câştigat un premiu Grammy la categoria "Cea mai bună interpretare de muzică africană" pentru piesa "Water".

Nico Moreno, producătorul și DJ-ul de techno industrial în vârstă de 24 de ani, va ajunge și el pentru prima dată în țara noastră.

Pe scena SAGA vor urca și artiști care au fost prezenți la edițiile din anii trecuți, precum Armin van Buuren, Loreen, ARTBAT, James Hype, Indira sau Deborah de Luca.

Artiști români la SAGA Festival

România va fi reprezentată pe scena SAGA de anul acesta de artiști consacrați ca Smiley, Paraziții, Subcarpați, Mihail sau The Motans.

Program pe zile SAGA Festival 2024:

Vineri, 5 iulie

  • Rita Ora, Hardwell
  • Baggi, Deborah de Luca, I Hate Models, Ida Engberg, Loco Dice
  • Loreen, Mau P, Sickick, Syreeta, Will Sparks
  • Bad & Boujee Party, Brad Brunner, Dobrikan, IAN, Marko Glass & Bvcovia, Manuel Riva, Oscar, Pascal Junior, Șatra B.E.N.Z., Smiley, Subcarpați, Vescan, ZO
  • Addi, Christian Thomson, CIO:CIU, DJ Andrew, Lxcian, Dulka, Dwarf, Eric CRB, Just Eddie, Kaya V, Luka, ODC, Vanirii B2B Zory

Sâmbătă, 6 iulie

  • Raye, Artbat, James Hype
  • Adin, Claptone, Hitty, Indira Paganotto, Jaden Bojsen, LP Giobbi, Miss Monique, Patrick Mason, Wade
  • Alan, Aqquanox, Dan Gerosu, DJ Lovin, Emergency Meeting, FC DNB, IDK
  • Killa Fonic, Mihail, Missile, Paraziții, Slash & Doppe, The Motans
  • Adyaan, Anra, Botea & Alex Doman, Claudiu Bordeianu, Cosmin Richea, K-line, Marik, Melku, Mowgli
  • Mykex, Natia, Saw C, S.T.O.I.K.A

Duminică, 7 iulie

  • Nicki Minaj, Tyla, Armin Van Buuren
  • 8KAYS, Avalan Rokston, Dennis Lloyd, Dyen, Fred Lenix, Ian Asher, Manohy
  • Mind Against, Nico Moreno, Paco Osuna, Sub Zero Project, Teddy-O
  • Afgo & Lemon, Amuly, Azteca, Brokn & Exposure, MGL, Nane, Optick, Rava, RUBY, Satoshi
  • Adriax, Crisko, Cristian Rujoi, Drew Helvan, E.D.NA, Hadriani, John Kroon, Mixah, Paura, Răzvan Moldovan, Reman, Skyshot, Zenth

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2024

SAGA Festival 2024

Loc
Romaero
Comentează

Concerte & turnee

SAGA se extinde: zonă de Mainstage mai mare, plus încă 30.000 de abonamente puse la dispoziţie

Pregătirile pentru SAGA Festival 2024 sunt în toi şi azi aflăm că festivalul se extinde cu 25.000 de metri pătraţi, mărind zona din jurul Mainstage-ului. Va fi amenajat şi un spaţiu nou pentru mâncare şi băuturi. Plus, vor fi suplimentate şi abonamentele.

Publicat

pe

│ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Organizatorii SAGA Festival 2024 au anunţat suplimentarea numărului abonamentelor de acces general cu încă 30.000 de, pentru a ajunge pentru toţi fanii. Extinderea scenei principale s-a făcut în urma interesului fanilor de a o vedea în număr cât mai mare pe Nicki Minaj, care e cap de afiş la această ediţie SAGA. Aşa cum scriam mai sus, pregătirile sunt în toi, iar 50 de tiruri cu echipament au fost descărcate pe terenul de la Romaero.

Au fost pregătite 300 de boxe, 1000 de metri pătraţi de LED-uri şi 2000 de lumini inteligente. Spaţiul dedicat fetivalului ocupă aproape 125.000 de metri pătraţi, cât 18 terenuri de fotbal. Este un eveniment de dimensiunea celor consacrate ca Tomorrowland, Coachella, Electric Daisy Carnival. Organizatorii se aşteaptă la nu mai puţin de 200.000 de festivalieri în cele 3 zile de show.

Printre numele mari de la SAGA Festival 2024 se numără Rita Ora, Hardwell, Deborah de Luca, Raye, James Hype, Claptone, Nicki Minaj, Tyla şi Armin Van Buuren. Avem şi nume mari locale, de la Nane şi Rava la Killa Fonic, The Motans, Smiley şi Şatra Benz.

Iată tipurile de abonamente disponibile şi preţurile lor:

  • Abonament 3-Day General Access pentru cei sub 21 de ani - 412 RON
  • Abonament 3-Day General Access pentru cei peste 21 de ani - 522 RON
  • Abonament 3-Day General Access Plus (acces la Rave Pit de la scena Techno) - 632 RON
  • Abonament 3-Day VIP (acces platformă oricare din cele 3 platforme VIP, dintre care 2 la Mainstage, și una la scena Spark, dar și acces Rave Pit la scena Techno) - 935 RON

SAGA Festival 2024 are loc între 5 şi 7 iulie 2024 la Romaero Băneasa. AICI se afla programul pe zile.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Rita Ora și Hardwell au fost confirmați la SAGA Festival 2024

Cea de-a patra ediție SAGA Festival a anunțat prezența superstarului olandez Hardwell și a cântăreței albaneze Rita Ora în lineup-ul ediției din 2024. Te invităm să afli mai multe despre cei doi artiști.

Publicat

pe

Rita Ora la SAGA Festival 2024
Rita Ora la SAGA Festival 2024 │ FOTO: SAGA Festival / ALDA

Rita Ora și Hardwell vin în completarea artiștilor mari deja anunțați - Nicki Minaj, Armin van Buuren, Tyla, Raye, James Hype sau Deborah de Luca.

Hardwell, cunoscut pentru hiturile sale care au cucerit topurile muzicale și pentru show-urile live pline de energie, va aduce la SAGA cele mai recente producții și remixuri, garantând o experiență de neuitat.

Rita Ora, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică magnetică, va interpreta cele mai iubite melodii, precum și piese de pe noul său album.

"Suntem extrem de încântați să avem doi artiști de talie mondială pe scena noastră. Prezența lui Hardwell și Rita Ora la SAGA Festival 2024 este încă o dovadă a faptului că SAGA a ajuns în topul festivalurilor din România, și echipa noastră lucrează neîncetat pentru a oferi publicului cele mai memorabile experiențe muzicale, a declarat Allan Hardenberg, CEO SAGA Festival și ALDA România

Pe lângă artiștii de muzică live aflați pentru prima dată în România, SAGA aduce anul acesta și un lineup impresionat de muzică electronică și techno. De la Armin Van Buuren, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, până la Deborah de Luca, Nico Moreno, James Hype și mulți alții.

Prețuri bilete SAGA Festival 2024:

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 200 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending