Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Hugh Grant este un maestru al jocurilor psihologice în filmul "Heretic" - TRAILER

Hugh Grant devine personajul negativ în "Heretic", un thriller psihologic, cu ceva elemente horror. Pelicula urmează să fie lansată în această toamnă.

Publicat

pe

Trailer "Heretic"
Trailer "Heretic" │ FOTO: captură YouTube / A24

În "Heretic", Hugh Grant interpretează un bărbat care este vizitat de două tinere misionare (Chloe East și Sophie Thatcher). Ele încearcă să răspândească mai multe informații despre religia mormonă. Inițiativa lor inocentă capătă valențe negative când personajul lui Grant își dezvăluie planurile terifiante și le supune pe fete unor jocuri psihologice.

"Nu vă voi ține dacă vreți să plecați, dar va trebui să alegeți pe ce ușă să ieșiți, în funcție de credința voastră", spune Grant în trailer.

În trailer nu apare nimic sângeros, însă atmosfera te ține pe jar. La un moment dat, un labirint în miniatură pare că atinge dimensiuni de mărime naturală, deoarece una dintre tinere se pierde în el.

"Heretic" este scris și regizat de Scott Beck și Bryan Woods. Anterior, ei au scris scenariul pentru filmul de groază "A Quiet Place" (2018). Au făcut echipă și pentru "Haunt" (2019), "65" (2023) și "The Boogeyman" (2023).

În ultimii ani, Hugh Grant și-a făcut un obicei din a juca antagoniști în producții ca "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", "Operation Fortune: Ruse de Guerre", "The Gentlemen" și "Paddington 2".

În ceea ce privește colegele de distribuție, Chloe East este cunoscută pentru rolul din "The Fabelmans" al lui Steven Spielberg, iar Sophie Thatcher este protagonistă în "Yellowjackets".

TRAILER "Heretic":

Trending