Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

A murit Shifty Shellshock, membrul trupei Crazy Town

Shifty Shellshock, co-fondator și membru al grupului Crazy Town, a trecut în neființă la vârsta de 49 de ani. Una dintre cele mai cunoscute piese din portofoliul său muzical este "Butterfly", care i-a adus faima internațională.

Publicat

pe

Shifty Shellshock în videoclipul piesei "Butterfly"
Shifty Shellshock în videoclipul piesei "Butterfly" │ FOTO: captură YouTube / Crazy Town

Shifty Shellshock, pe numele său real Seth Brooks Binzer, a fost găsit fără suflare în locuința sa, pe 24 iunie. Cauza morții încă nu a fost dezvăluită.

Shifty a fost cel mai bine cunoscut datorită trupei Crazy Town pe care a înființat-o în 1995 alături de Bret "Epic" Mazur. Single-ul "Butterfly", lansat în 2000, s-a bucurat de un real succes, ajungând pe locul #1 în topurile muzicale din mai multe țări, inclusiv în Billboard Hot 100.

Trupa s-a despărțit în 2003, la scurt timp după lansarea celui de-al doilea album de studio, "Darkhorse". S-a reunit în 2007, iar în 2015 a prezentat publicului cel de-al treilea și ultim album, "The Brimstone Sluggers".

Pe lângă Crazy Town, Shifty Shellshock a avut și o carieră solo, încununată de albumul "Happy Love Sick" (2004), dar și de o colaborare cu producătorul Paul Oakenfold pentru "Starry Eyed Surprise".

Cântărețul s-a luptat mult timp cu abuzul de droguri și a apărut în diferite reality show-uri pentru a-și învinge dependența, printre care "Celebrity Rehab" și "Sober House". Pe lângă asta, Shellshock a avut mai multe conflicte cu legea. În 2012 a fost condamnat la trei ani de pedeapsă sub supraveghere pentru ultraj și deținere de cocaină.

Trending