Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Moana și Maui pornesc într-o nouă aventură în "Moana 2" - TRAILER

Disney a lansat un trailer pentru "Moana 2" și îi readuce în rolurile principale pe Auliʻi Cravalho și Dwayne Johnson. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 noiembrie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Moana 2"
Trailer "Moana 2" │ FOTO: captură YouTube / The Rock

"Moana 2" îi reunește pe Moana și Maui după trei ani de la evenimentele din primul film. După ce a primit un mesaj neașteptat de la strămoșii ei, Moana trebuie să călătorească în mările îndepărtate ale Oceaniei și în alte ape periculoase pentru o aventură diferită de tot ce a experimentat până acum.

Starurile originale - Auli'i Cravalho și Dwayne Johnson - revin să le dea voce protagoniștiloer - Moana, respectiv, Maui. "Moana 2" a fost scris și regizat de David G. Derrick Jr. și marchează debutul său regizoral. Duo-ul muzical Abigail Barlow și Emily Bear, alături de Opetaia Foa'i și Mark Mancina, care au lucrat la primul film, au compus coloana sonoră a peliculei.

De asemenea, este în lucru și un remake live-action al originalului "Moana", cu Dwayne Johnson interpretându-l pe Maui. Chiar dacă Cravalho a revenit pentru continuare animată, actrița nu va juca în filmul live-action.

Lansat în 2016, primul film "Moana" a încasat aproape 700 de milioane de dolari la box office-ul global și a primit două nominalizări la Premiile Oscar, la categoriile "Cel mai bun film de animație" și "Cel mai bun cântec original" pentru "How Far I’ll Go".

TRAILER "Moana 2":

Trending