Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Bruce Dickinson la Arenele Romane: program și reguli de acces

Au mai rămas câteva zile până la concertul Bruce Dickinson de la Arenele Romane, ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album - "The Mandrake Project" - primul material solo al artistului în aproape 20 de ani. Te invităm să afli programul, regulile de acces și alte informații utile în cazul în care vei participa la eveniment.

Publicat

pe

Bruce Dickinson - Concert Iron Maiden la București pe 26 mai 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pe 3 iunie, Bruce Dickinson va aduce la Arenele Romane un show de neratat. Concertul va fi deschis de Trooper, care vor împărți scena cu artistul pentru a doua oară la București, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.

Reguli de acces și program concert Bruce Dickinson:

  • Accesul în incinta Arenelor Romane se va face începând de la ora deschiderii porților - 18:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.
  • Trooper vor urca pe scenă în jurul orei 20:00, urmați de Bruce Dickinson în jurul orei 21:00.
  • Organizatorii le recomandă participanților să vină din timp la eveniment, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi redus.
  • Organizatorii recomandă participanților ca, odată intrați în spațiul de eveniment, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență.

Acces minori:

  • Orice participant la eveniment, indiferent de vârstă, poate accesa evenimentul doar în baza unui bilet valid, propriu. Minorii cu vârsta sub 16 ani pot accesa evenimentul doar însoțiți de un adult. Un adult poate însoți maximum 4 minori. Organizatorii nu recomandă participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului și luminilor puternice, iar în cazul participării, se recomandă purtarea căștilor de protecție.

Info bilete concert Bruce Dickinson

  • Intrarea la eveniment va fi permisă doar prin zona de acces indicată, în baza unui bilet de acces valid, care va fi înlocuit cu o brățară (în cazul categoriei Premium). Un singur bilet permite accesul pentru o singură persoană, o singură dată. Participanții la concert trebuie să aibă asupra lor biletul de acces, un document de identificare și brățara la mână (în cazul categoriei Premium) pe tot parcursul evenimentului.
  • Cumpărătorul biletului, prin achiziționarea biletului, este de acord cu termenii și condițiile impuse de organizator și se obligă să se supună măsurilor impuse de legislația locală în vigoare de la momentul desfășurării evenimentului, precum și regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii în vânzare a biletelor, înainte de eveniment, în timpul desfășurării evenimentului și în perimetrul locației unde are loc evenimentul.

În zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:

  • băuturi și alimente achiziționate din afara perimetrului locației;
  • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
  • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere; materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;
  • obiecte contondente (inclusiv laptopuri, obiecte ascuțite, grele, confecționate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alți participanți);
  • scaune;
  • biciclete, motociclete, trotinete sau skateboards;
  • umbrele;
  • arme, lanțuri, precum și încălțăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele;
  • căști de motociclist, rucsacuri și bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
  • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;
  • animale de companie.

În zona evenimentului VA FI PERMIS accesul cu:

  • aparate de fotografiat compacte;
  • brichete;
  • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Achiziționarea băuturilor și alimentelor:

În incinta Arenelor Romane, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, bere, long drinks de la bar, ce vor putea fi procurate cu numerar sau card.

În caz de ploaie:

Organizatorii recomandă participanților la eveniment să aibă asupra lor pelerine de ploaie, întrucât accesul cu umbrele în zonele de concert NU este permis.

Alte informații generale:

  • Înregistrarea de orice fel a show-ului (exceptând acreditările oferite de organizator în acest scop) este strict interzisă. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.
  • În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.
  • Tichetul de acces nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare, pentru o singură persoană.
  • Biletul de acces nu poate fi revândut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegală.
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Prin intrarea în zona de eveniment, participanții cedează toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului.
  • Programul evenimentului poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo și numărul publicului participant.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 3 iunie 2024

Bruce Dickinson

Loc
Arenele Romane
Comentează

Concerte & turnee

Bruce Dickinson şi-a anulat concertul de la Bucureşti; Iată motivele

Avem o veste proastă la început de luna iunie 2024 şi anume: concertul lui Bruce Dickinson de la Bucureşti, de pe 3 iunie a fost anulat. E vorba despre concertul promoţional pentru primul sau material solo după mai bine de un deceniu, "The Mandrake Project". Avem informaţii mai jos.

Publicat

pe

Bruce Dickinson - Concert Iron Maiden la București pe 26 mai 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Oficial "din motive independente de voinţa organizatorului" concertul de pe 3 iunie 2023 din România a fost anulat. Prima veste este faptul că anularea vine din motive de sănătate, a doua că organizatorii vor restitui contravaloarea biletelor. Se pare că membrii trupei şi echipa lui Bruce Dickinson au fost afectaţi de un virus asemănător gripei încă de la începutul turneului european.

La spectacolul din Londra şi Bruce a început să se simtă rău. A reuşit să ţină totuşi inclusiv show-ul de la Paris, dar până în Olanda, la Groningen, a început să aibă dificultăţi în a cânta la standardul pe care şi l-a stabilit pentru el şi pentru fani. La show-ul de pe 1 iunie de la Budapesta, a devenit clar ca Bruce este grav bolnav şi are nevoide de repaos.

Iată declaraţia oficială a solistului Iron Maiden:

Mi-am forțat vocea suferind de o infecție virală la ultimele câteva concerte. Am sperat că cele două zile de pauză după spectacolele din Olanda ar fi fost suficiente pentru odihnă vocală, dar concertul de la Budapesta a fost o adevărată luptă. Publicul a fost fantastic, dar sunt dator față de restul turneului și am responsabilitatea de a avea grijă de instrumentul meu... este singurul pe care îl am! Cu o inimă foarte grea, am fost nevoit să iau decizia de a anula spectacolul de mâine de la București.

Nu este ceea ce mi-am dorit. Mâine voi consulta un specialist în probleme de gât pentru a confirma înțelepciunea deciziei mele, dar după patruzeci de ani de cântat știu când lucrurile nu sunt în regulă și vocea trebuie să se odihnească. Sunt devastat pentru fanii din București. Pot doar să îmi cer scuze și să vă mulțumesc pentru sprijinul și înțelegerea voastră.

Contravaloarea biletelor vândute pentru concertul de la București va fi restituită fanilor prin intermediul platformelor de ticketing autorizate, respectiv, iaBilet.ro și Entertix.ro, au declarat organizatorii.

Bruce Dickinson, născut Paul Bruce Dickinson pe 7 august 1958 în Worksop, Nottinghamshire, Anglia, este un muzician, cântăreț și compozitor britanic, cel mai cunoscut ca solist al trupei de heavy metal Iron Maiden. S-a alăturat trupei în 1981, înlocuindu-l pe Paul Di'Anno, și a devenit rapid unul dintre cei mai iconici și influenți soliști din istoria heavy metal-ului, debutând pe albumul "The Number of the Beast" (1982). Pe lângă cariera să muzicală cu Iron Maiden și numeroase albume de succes, Dickinson are și o carieră solo apreciată, cu albume precum "Tattooed Millionaire" (1990) și "The Chemical Wedding" (1998).

După o absență din trupă între 1993 și 1999, s-a reîntors în 1999, continuând să contribuie la succesul mondial al Iron Maiden. În afara muzicii, Dickinson este licențiat ca pilot comercial și a lucrat pentru Astraeus Airlines, pilotând și avionul trupei, "Ed Force One", în turneele mondiale. Este autor al mai multor cărți, inclusiv autobiografia "What Does This Button Do?" (2017), și antreprenor, implicat în diverse afaceri în industria aviației și producția de bere.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Trooper cântă în deschiderea concertului Bruce Dickinson de la Arenele Romane

Trooper va urca pe scena Arenelor Romane ca special guest în turneul de promovare a celui mai recent album Bruce Dickinson, "The Mandrake Project". Discul va fi prezentat în premieră pe 3 iunie, într-un concert de neratat.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Trooper va împărți scena cu Bruce Dickinson pentru a doua oară la București, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.

"Suntem cei mai fericiți oameni din lume în acest moment! Au trecut ceva ani de când Iron Maiden ne-au ales să cântăm alături de ei, iar acum Bruce Dickinson a făcut același lucru. Nu cred că este un secret pentru nimeni faptul că Trooper a pornit la drum datorită lui Bruce Dickinson! Anunțul a venit fix când eram la repetiții cu băieții. Am ieșit din sală, am vorbit, am plâns puțin, m-am șters la ochi și am intrat bărbătește să îi anunț pe colegi. Pentru un așa moment avem nevoie în 3 iunie de întreaga armată Trooper să fie prezentă în fața scenei! Ne vedem la Arenele Romane!", a declarat Coiotu'.

Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și distincți vocaliști de heavy metal din toate timpurile, mai ales în ipostaza de frontman pentru trupa Iron Maiden, Bruce Dickinson a lansat un nou album solo pe 1 martie 2024, sub egida BMG Records. Intitulat "The Mandrake Project", materialul i-a adus din nou împreună pe Bruce Dickinson și producătorul Roy Z. Este cel de-al  șaptelea album solo al lui Dickinson și primul lansat în aproape 20 de ani de la "Tyranny Of Souls", din 2005.

Bruce Dickinson este cel mai bine cunoscut publicului ca solist al trupei britanice Iron Maiden, alături de care a început să cânte în 1981 și care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. De asemenea, el s-a remarcat la nivel mondial ca autor, pilot, prezentator, producător de bere, om de afaceri, sportiv, scenarist și artist solo.

Trooper este una dintre cele mai apreciate trupe rock românești. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 950 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Prețuri bilete Bruce Dickinson la Arenele Romane

  • Biletele pentru concertul Bruce Dickinson și Trooper se găsesc online, la prețurile de 195 lei (categoria Acces General) și 325 lei (categoria Premium, cu loc pe scaun în sectoarele E si K).
Citește în continuare

Albume noi

Trooper relansează albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei"

Noua variantă a albumului "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei" va fi lansată pe 1 mai atât în format fizic, cât și în format digital pe toate platformele de streaming. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei", lansat original de Trooper în 2009, a fost remixat și remasterizat în Statele Unite de Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation). "Poemele Valahiei" rămâne unul dintre albumele etalon din industria românească, în anul lansării reușind să ajungă pe locul 1 în toate topurile muzicale de profil.

"Ne-am dorit de ani de zile să facem pasul acesta. Știu cât de iubit este albumul și am considerat că acum este momentul să le oferim ascultătorilor o variantă remixată și remasterizată. În noiembrie vom lansa ultima parte a trilogiei - cu siguranță va exista un boxset care va include toate cele trei discuri: <<Vlad Țepeș: Poemele Valahiei>>, <<Ștefan cel Mare: Poemele Moldovei>>, <<Mihai Viteazul: Poemele Românilor>>. Am stat de vorbă cu Balaurul și am ajuns la concluzia că boxsetul trebuie să sune unitar, așa că i-am trimis vechile piste lui Peter Rutcho, iar el a făcut minuni. Trebuie să vă spun că am ascultat materialul de câteva ori și am rămas fără cuvinte. Are o forță mult mai mare, o energie uriașă!", a declarat Coiotu'.

Anul acesta, Trooper dă startul unui turneu național impresionant, cu aproape 30 de concerte în toată țara. Călătoria muzicală va culmina pe 10 noiembrie, cu un eveniment la Sala Palatului din București.

De-a lungul carierei, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 950 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Citește în continuare

Trending