Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

MINA Museum a pregătit Summer Camp, o tabără creativă pentru copii

La Summer Camp, copii vor participa la o varietate de activități menite să îi dezvolte pe plan artistic și emoțional. De la cursuri de teatru și dans, la desen, educație financiară și dezvoltare personală, fiecare zi este o aventură de 10 ore, plină de învățare și distracție. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

MINA Summer Camp
MINA Summer Camp │ FOTO: MINA Museum

MINA Museum of Immersive New Art a pregătit o nouă experiență de neuitat pentru cei mici. MINA Summer Camp este o tabără creativă de vară de cinci zile, destinată copiilor cu vârste între 7 și 13 ani, care va avea loc in săptămânile 8-12 iulie și, respectiv, 22-26 iulie.

Într-o lume modernă plină de provocări și presiuni, MINA Summer Camp oferă o oportunitate unică pentru copii de a se dezvolta armonios pe plan artistic și psiho-emoțional. Această tabără de cinci zile, desfășurată sub îndrumarea unor mentori specializați, îmbină creativitatea cu explorarea interioară, sprijinind copiii în descoperirea propriilor superputeri emoționale.

Mai multe despre MINA Summer Camp

  • Perioadă: 8-12 iulie și 22-26 iulie
  • Interval orar: 08:30 - 18:30
  • Preț: 1.300 lei (masa și gustările incluse)
  • Locația: Mina Museum, str. George Constantinescu 2-4, București, la 3 minute de stația de metrou Pipera
  • Grupe disponibile: 7-8 ani, 9-10 ani, 11-13 ani (în fiecare grupă max. 20 copii, min. 15 copii)
  • Înscrieri: până pe 10 iunie la adresa de mail kids[at]minamuseum.com

Tabără multisenzorială cu traineri specializați

  • Corina Platon - Cu aproape 14 ani de experiență în domeniul artistic și 8 ani ca instructor și coregraf, Corina aduce pasiune și profesionalism în fiecare activitate;
  • Andrei Atabay - Actor și doctorand în Teatru și Artele Spectacolului, Andrei are o experiență de 14 ani în lucrul cu copiii;
  • Gabriela Dragomir - Cu 10 ani de experiență în dans și coregrafie, Gabriela adoră să lucreze cu cei mici, oferind un schimb reciproc de informație și energie;
  • Simona Pustianu este actrită și pedagog teatral. Corina a organizat și coordonat în ultimii 8 ani ateliere de jocuri teatrale pentru copii, adolescenți si adulți.

În ultima zi a taberei, toată munca și transformarea interioară vor fi celebrate printr-un "Show de Talente" spectaculos, în care părinții pot vedea ce abilități și tehnici au deprins copiii în cadrul MINA Summer Camp. Această tabără de vară de 5 zile este locul perfect pentru a încuraja dezvoltarea personală și artistică a copiilor, oferindu-le un mediu sigur și stimulativ.

Trending