Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Află lineup-ul complet al festivalului Rocanotherworld 2024

Ne desparte mai puțin de o lună până la cea de-a noua ediție Rocanotherworld. Organizatorii au definitivat lineup-ul de anul acesta și îi așteaptă pe festivalieri între 20 și 23 iunie, la Iași, pentru o nouă călătorie muzicală. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Română
Alternosfera la Opera Română │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Alternosfera, ARGATU, RoadkillSoda, Sarmalele Reci, La Chica, Frate Gheorghe, Dimitri's Bats și Paul Tihan & Andra Andriucă se vor alătura lineup-ului de pe Main Stage. Între timp, la scena de muzică electronică vor mixa Emann, Eduard Draude și Andrei C., alături de artiștii deja confirmați, Rosario Internullo și GALA.

Rocanotherworld nu este doar un festival de muzică. Este o călătorie plină de descoperiri în lumea artei, muzicii și oamenilor. Inițiat în 2016 la Iași, acest eveniment este organizat de Asociația Industrii Creative și Showberry. Festivalul aduce împreună oameni din diferite medii, oferind un mediu vibrant și divers, unde se (re)conectează la valori precum curiozitatea, individualitatea și grijă față de ceilalți. Rocanotherworld 2024 este o combinație echilibrată între spectacole live și evenimente conexe, promovând valorile #becurious, #bedifferent și #beforothers.

Main Stage-ul Rocanotherworld 2024

Asaf Avidan, om la lună, Robin and The Backstabbers, K not K, Dora Gaitanovici, Deliric x Silent Strike, Coma, Jurjak, Fără Zahăr, Denorm, dar și proaspăt anunțații Alternosfera, ARGATU, RoadkillSoda, Sarmalele Reci, La Chica, Frate Gheorghe, Dimitri's Bats și Paul Tihan & Andra Andriucă completează programul de la Main Stage.

Alternosfera vine cu 6 albume și un EP în spate, pregătită să transporte într-o experiență sonoră de neuitat. Versurile vorbesc despre dragoste, probleme sociale sau politice, iar sunetul se distinge ca fiind unic pe scena muzicală din Moldova, inspirația formației variind de la anii '80 la grunge-ul din Seattle-ul anilor '90.

Cunoscut pentru modul său unic de a îmbina elementele de folclor românesc cu beat-urile urbane și sound-urile electronice, ARGATU a debutat oficial în 2012, devenind membru al grupului Culese din Cartier, fondat de Subcarpați. Cu 10 albume lansate, a creat un catalog impresionant care servește drept punte între vechi și nou, tradițional și modern, întruchipând o varietate de genuri muzicale precum hip-hop, grime, dubstep, drum&bass, dub, dancehall sau basshouse. Cel mai recent album și release independent, intitulat "Tezaur", a fost lansat pe 1 decembrie 2023, și a marcat un nou capitol în drumul său artistic.

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul muzicii și mii de concerte la activ, Sarmalele Reci se remarcă prin originalitatea și diversitatea stilurilor abordate. Cu 8 albume la activ, această trupă aduce un amestec special de rock'n'roll, funk, jazz și folclor. Cântecele lor au mesaje emblematice și încă actuale, alcătuind un repertoriu care a fost fredonat de generații întregi.

Frate Gheorghe este o trupă din Republica Moldova, formată din patru membri talentați și pasionați: Vitalie Colt la chitară bass, Sandu Cordonean la clape și chitară, Seva Peev la tobe și Gheorghe Bușilă în calitate de solist vocal și chitarist. Cu o abordare eclectică și originală, trupa îmbină diverse stiluri muzicale precum folk, reggae, rock și rap.

Muzica ei este rezultatul unui amestec bogat și divers de influențe muzicale. Merge de la indie-pop cu Tune Yards sau Radiohead, la hip-hop american precum Danger Doom și muzică latină cu La Fania All Stars sau Juana Molina. În compozițiile și videoclipurile sale, La Chica creează o sinteză între muzica clasică, rap, temele despre moarte, arta stradală sau Frida Kahlo. A făcut parte din turnee alături de artiști precum Yaël Naim sau Zap Mama.

RoadkillSoda a început să-și facă simțită prezența în 2011 și de atunci a devenit o adevărată reprezentantă a rock'n'roll-ului. Trupa și-a cucerit locul nu doar în peisajul local, ci și în afara granițelor țării. Atmosfera anilor '70 se îmbină perfect cu riff-urile, solo-urile, liniile de bass puternice și o voce intensă, toate acompaniate de ritmuri care îți fac inima să bată mai tare.

Paul Tihan și Andra Andriucă, ambii din Iași, împart aceeași scenă în cadrul turneului lor de lansare de albume. Paul explorează gândurile și experiențele sale printr-un cvintet indie poetry rock, în timp ce Andra transpune în versuri și acorduri povești pentru suflet, într-un stil indie, pop-rock.

Dimitri's Bats aduce o perspectivă nouă și independentă în peisajul alternativ-pop din România. Trupa jonglează cu abilitate între ritmurile de pe ringul de dans și riff-urile alternative, creând un amestec sonor eclectic cu accente întunecate, într-o vibrație unică. Cel mai recent EP al său, intitulat "Monobloc", a fost lansat la începutul anului 2023, fiind urmat de un turneu național și de mai multe concerte în Europa.

The Dome Stage

Începând cu anul 2015, Emann și-a adus emoția în scena muzicii electronice, participând la evenimente de renume precum Techno Wall, Cyclic, Deep House Bucharest, Deep Dreamer, Trip In Romania și la festivaluri precum Airfield, Afterhills, Neversea, Kudos Fest, Rocanotherworld și Transylvania Fest. În 2020, alături de producătorul australian Condriac, a lansat primul său track la Amulanga Records, numit "Hemamea", care a ajuns rapid în TOP 100 Beatport - Deep House.

Prin selecția sa muzicală eclectică, ce cuprinde downtempo, indie, funky grooves, electronică și elemente vintage, Eduard Draude creează o atmosferă unică. A urcat pe numeroase scene importante din țară și a contribuit la realizarea unor proiecte muzicale de nișă sau experimentale, aducând mereu un strop de inovație și originalitate în fiecare prestație.

Danny The Menace și-a început cariera ca DJ profesionist acum 25 de ani, iar muzica a fost mereu o parte din sufletul său. Mare fan al lui Michael Jackson și al epocilor de aur ale anilor '80 și '90, Danny îmbină astăzi vechiul cu noul într-un mod personal. Stilurile muzicale pe care le abordează sunt: Pop, Rock, Dance, House, Funky, Mash-Up, adaptate fiecărui public în parte.

Andrei C. de la Radio TaNaNaNa e gata să te facă să dansezi și să te bucuri de o atmosferă plină de vibe-uri pozitive la Rocanotherworld. De la clasicii care au definit generații întregi până la cele mai recente hituri din domeniul pop și dance, fiecare melodie este selectată cu grijă pentru a ține publicul în mișcare.

În zona Silent Disco, publicul va putea să danseze desculț pe nisip, fiind însoțit de seturile energice ale DJ-ilor Alien, Amalia Vornicu și Donisan. 

Prețuri bilete Rocanotherworld 2024:

Abonamentele și biletele pe zile sunt disponibile online, la prețuri cuprinse între 100 și 600 de lei. Elevii și studenții beneficiază de un discount de 50%, iar pachetele "Group Tickets / Passes" încurajează prietenii să vină împreună la Rocanotherworld la un preț preferențial. La achiziția biletelor sau a abonamentelor pentru Rocanotherworld 2024 se beneficiază de un discount de 20% atunci când se achită cu un card ING. Reducerea se aplică automat la selectarea "ING" ca modalitate de plată pe platformă.

Biletele pentru copiii până la vârsta de 12 ani sunt gratuite și sunt valabile în compania unui adult plătitor de bilet. Acestea pot fi obținute online, pe site-ul festivalului, la secțiunea "Free Pass". Accesul în festival se face cu biletul gratuit și un act doveditor al vârstei până în 12 ani, respectiv carnetul de elev sau certificatul de naștere (copie sau online).

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora pot beneficia de acces gratuit în cadrul festivalului prin completarea formularului din secțiunea FAQ - Bilete, disponibil pe site-ul festivalului.

Albume noi

Noul album Alternosfera se numește "Steaguri fără culori"; Află detalii

Alternosfera a dezvăluit titlul, conceptul și coperta noului album. Cel de-al 7-lea material de studio al formației se numește "Steaguri fără culori" și va beneficia de un concert de lansare atât la Chișinău, cât și în București.

Publicat

pe

│ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Alternosfera a hotărât să împărtășească astăzi, 6 decembrie, detalii privind noul album. Intitulat "Steaguri fără culori", discul atinge subiecte precum propaganda și manipularea.

"Inițial, ne doream să facem public numele noului album de ziua trupei, pe 13 decembrie, dar am simțit nevoia unui nou "statement".

Vă prezentăm astăzi numele și conceptul celui mai nou album, care este o reflecție profundă asupra efectelor propagandei și manipulării.

"Steaguri fără culori" este numele celui de-al șaptelea album Alternosfera și aduce în prim plan modul în care manipularea, propaganda, minciuna și teama se îmbină, iar rezultatul este o puternică lovitură dată adevărului, care ajunge să se piardă asemenea culorilor dintr-un steag spălat", scrie Alternosfera într-o postare pe Facebook.

Formația a împărtășit publicului și coperta noului album.

Alternosfera - "Steaguri fără culori" (artwork)

Alternosfera - "Steaguri fără culori" (artwork) │ FOTO: Artwork

Evenimentul de lansare al noului disc este programat pentru 8 februarie 2025, la Chișinău Arena, în Chișinău. Turneul de lansare va continua în România, trupa având stabilite următoarele date:

  • București, 21 februarie 2025;
  • Brașov, 28 martie 2025;
  • Cluj-Napoca, 29 martie 2025;
  • Timișoara, 4 aprilie 2025.

Biletele pentru concertele Alternosfera pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul formației.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Haosoleum", "Epizodia".

Citește în continuare

Concerte & turnee

ARTmania Festival 2024: program și reguli de acces

La ARTmania Festival 2024, care se desfășoară între 26 și 28 iulie, fanii le vor putea asculta în Piața Mare din vechea cetate a Sibiului pe unele dintre cele mai apreciate trupe ale scenei internaționale și locale. Te invităm să afli programul evenimentului, regulile de acces și alte informații utile.

Publicat

pe

ARTmania Festival 2024
ARTmania Festival 2024 │ FOTO: ARTmania Festival

Vineri, 26 iulie 2024, începând cu ora 16:30, se deschid porțile celei de-a 17-a ediții a festivalului ARTmania, ce aduce fanilor muzicii și artelor 3 zile de concerte, 14 trupe internaționale și din România și o serie de evenimente culturale, de activări creative și de premii.

Participanții ARTmania Festival 2024 vor putea asculta live trupe precum Borknagar (NO), Korn (SUA), Igorrr (FR), Spiritbox (SUA), Satyricon (NO), The Flower Kings (SE), Lavina (SRB), Alpha Q (RO), Awake the Demons (RO) și TAINE (RO).

Cea de-a treia zi de festival care stă sub semnul "ARTmania in Context" și care va reuni muzica și colaborările interdisciplinare. Astfel, pe scena Casei Altemberger - Muzeul de Istorie vor urca Alternosfera (MD), REVOLTER (RO), Denorm (MD) și SPD (MD).

Program ARTmania Festival 2024

Vineri, 26 iulie

Main Stage

  • 19:00 - 20:00 - The Flower Kings
  • 20:45 - 21:55 - Igorrr
  • 22:40 - 23:55 - Satyricon

Voice of People

  • 20:05- 20:40 - Alpha Q
  • 22:00 - 22:35 - Lavina

Sâmbătă, 27 iulie

Main Stage

  • 19:00 - 20:00 - Borknagar
  • 20:50 - 22:50 - Spiritbox
  • 22.25 - 23:55 - Korn

Voice of People

  • 17:25 - 17:55 - Awake The Demons
  • 20:00 - 20:45 - Taine

Duminică, 28 iulie

Casa Altemberger - Muzeul de Istorie

  • 18:00 - Open Doors
  • 18:40 - 19:20 - SPD
  • 19:40 - 20:20 - Denorm
  • 20:40 - 21:20 - Revolter
  • 21:40 - 23:00 - Alternosfera Unplugged

Reguli de acces ARTmania Festival 2024

Accesul publicului în perimetrul festivalului va putea fi făcut în Piața Mare în zilele de vineri și sâmbătă (26 – 27 iulie 2024), în intervalul orar 16:30 - 00:00. Maratonul concertelor de pe cele două scene din Piața Mare va începe în vineri, 26 iulie, de la ora 19:00 și sâmbătă, 27 iulie, de la ora 17:25.

Ziua a treia de festival (duminică, 28 iulie) stă sub semnul "ARTmania in Context" și va aduce în fața posesorilor de abonamente de 3 zile, pe scena Casei Altemberger, muzică și colaborări culturale interdisciplinare. Astfel, la Casa Altemberger - Muzeul de Istorie, vor concerta Alternosfera (MD), REVOLTER (RO), Denorm (MD) și SPD (MD), accesul fiind deschis festivalierilor cu abonament de 3 zile, începând cu ora 18:00.

Pentru a intra în spațiul special amenajat pentru festival, publicul trebuie să prezinte la unul dintre punctele de preschimbare brățări (punctele ARTmania Ticket Swap) un bilet, un abonament sau o invitație valabilă care poate fi folosită de o singură persoană, o singură dată. Acestea vor fi preschimbate într-o brățară RFID de festival în baza căreia se va putea face accesul în perimetrul festivalului și se va putea plăti pentru produsele disponibile în interiorul festivalului (cu excepția zonei Cărturești, unde plata se poate face în numerar sau cu cardul).

Brățara de acces permite intrarea în zona de festival și doar în zona de concerte și la evenimentele conexe ARTmania Festival, în funcție de regimul biletului de zi sau al tipului de abonament asociat brățării.

Punctele ARTmania Ticket Swap (locuri semnalizate coresponzător), vor fi deschise:

  • Joi, 25 iulie, între 15:00 - 21:00
  • Vineri și Sâmbătă (26 și 27 iulie), între 12:00 - 00:00

Ținând cont de foarte gradul ridicat de participare la ediția din acest an, participanții la ARTmania Festival 2024 sunt încurajați să vină cât mai devreme în avans (începând cu joi, 25 iulie) pentru a-și preshimba biletul/ abonamentul/ invitația în brățară, indiferent de regimul biletului/ abonamentul/ invitației avute.

Purtarea brățării RFID este obligatorie pe toată durata festivalului, iar aceasta va fi verificată, atât la intrarea în festival, cât și în interiorul acestuia. Ruperea, deteriorarea sau pierderea brățării anulează dreptul de participare și accesul posesorului în festival. Pentru a reintra va fi nevoie de achiziționarea unui nou bilet și preschimbarea acestuia într-o nouă brățară. Brățările nu sunt transmisibile către o altă persoană și permit accesul doar în zonele marcate corespunzător.

Participanții la ARTmania Festival sunt obligați să se supună controlului corporal sumar și să permită controlul bagajelor. Participanții trebuie să dețină asupra lor un act de identitate valid pentru a face dovada vârstei legale.

Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor violente, aflate într-o stare avansată de ebrietate sau a participanților sub 16 ani neînsoțiți de un adult. De asemenea, organizatorii își rezervă dreptul de a nu permite accesul în festival celor care refuză controlul de securitate sau persoanelor care sunt suspecte de punerea în pericol a celorlalți participanți sau a bunei desfășurări a festivalului.

Acces copii

  • Copiii cu vârste de până la 12 ani împliniți care au fost pre-înregistrați de un părinte/ tutore legal (termenul de înscriere extins a fost 17 iulie 2024) au acces gratuit în perimetrul festivalului dacă sunt însoțiți de un părinte/ tutore legal cu un bilet/ abonament valid, un act doveditor al vârstei copilului.
  • Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
  • Organizatorii nu încurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu cărucioare pentru copii. Excepție fac doar cărucioarele pentru persoane cu dizabilități.
  • Accesul tinerilor participanți cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani se realizează în baza unui bilet valid și este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoană adultă cu un bilet/ abonament valid și cu acordul parental (declarația pentru minori) completat și semnat de către un părinte/ tutore legal. Acordul parental poate fi descărcat de pe website-ul festivalului.
  • Părinții sau însoțitorii sunt responsabili pentru siguranța copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente.
  • Doar persoanele de peste 18 ani au dreptul să achiziționeze alcool, de aceea este obligatoriu ca participanții să prezinte, la cerere, un act de identitate valid.

Este INTERZIS accesul cu:

Este interzis accesul cu orice obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, orice fel de recipiente de sticlă (inclusiv sticle de parfum sau de cremă) sau metal, spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoapărare), bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de băutură, scaune, normale sau pliabile, banner-e susținute de bețe, lasere, lampioane chinezești, cărucioare, skateboard-uri, trotinete, biciclete, motociclete etc., umbrele/ umbrele pliabile (recomandăm utilizarea pelerinelor de ploaie) și orice fel de substanțe interzise prin lege. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente.

De asemenea, este interzis accesul cu substanțe ilegale sau alte materiale care pot fi considerate periculoase pentru buna desfășurare a evenimentului sau care pot pune în pericol buna stare a participanților.

Este interzis accesul cu bagaje de mari dimensiuni, ghiozdane sau rucsacuri voluminoase. Dimensiunile acceptate pentru bagaje sunt 50 cm (lungime) x 30 cm (înălțime) x 20 cm (lățime).

Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul festivalului.

Este interzis accesul cu mâncare și băutură în zona de festival. ARTmania Festival va pune la dispoziția participanților o zonă de food special amenajată, care va funcționa pe întreaga durată a evenimentului. Cei sosiți în Piața Mare din Sibiu se vor putea bucura de spații dedicate preparatelor culinare și băuturilor.

Informații pentru pasionații de fotografie

  • Este permis accesul cu aparate de fotografiat de orice fel, inclusiv DSLR profesional.
  • Accesul persoanelor care au aparate foto DSLR se va face doar prin intrarea în festival dinspre Nicolae Bălcescu (prin poarta dinspre Nicolae Bălcescu).
  • Va rămâne interzis accesul cu orice fel de trepiede, blițuri detașabile, aparate de filmat și alte accesorii, în special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare în incinta festivalului sau lăsarea lor în grija altor persoane rămâne în răspunderea exclusivă a proprietarului.
  • Fotografierea este permisă numai fără bliț și fără a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenți la festival.

Plata rapidă și simplă direct cu brățara de festival

Festivalierii se vor putea bucura de serviciile și produsele din cadrul festivalului prin plăți făcute direct cu brățara RFID de festival, parte a unui sistem de plată confortabil, cashless, pe care o vor folosi și pentru accesul în perimetrul festivalului și în locațiile partenere.

Brățările RFID, pe baza cărora se va face și accesul în perimetrul festivalului ARTmania 2024 din Piața Mare sau în perimetrul locațiilor partenere anunțate (cum este cazul Casei Altemberger - Muzeul de Istorie), vor fi oferite fiecărui participant la punctele ARTmania de preschimbare a brățărilor (numite puncte "Ticket Swap ARTmania") în baza abonamentului sau a biletului achiziționat pentru ediția din acest an.

Încărcarea brățării RFID poate fi făcută, cu numerar sau cu card bancar, la punctele de încărcare semnalizate în acest sens (punctele "TOP-UP" din perimetrul festivalului).

În perimetrul festivalului ARTmania 2024 din Piața Mare vor fi amplasate 10 puncte de încărcare și reîncărcare a brățărilor RFID. Acestea vor funcționa, astfel:

  • Vineri, 26 iulie 2024 (1 punct TOP-UP): 13:00 – 02:00
  • Vineri, 26 iulie 2024 (9 puncte TOP-UP): 16:30 – 02:00
  • Sâmbătă, 27 iulie 2024 (1 punct TOP-UP): 13:00 – 02:00
  • Sâmbătă, 27 iulie 2024 (9 puncte TOP-UP): 16:30 – 02:00
  • Duminică, 28 iulie 2024 (1 punct TOP-UP) în Piața Mare doar pentru refund: 09:00 – 12:00

Pentru festivalierii cu abonamente de 3 zile, duminică, 28 iulie 2024, la Casa Altemberger - Muzeul de Istorie, parte din Muzeul Naţional Brukenthal, va funcționa 1 punct TOP-UP pentru încărcare și refund, între orele 18:00 - 00:00.

Verificare sold

Soldul disponibil poate fi verificat folosind cardul RFID (atașat brățării) la terminalele de citire existente la punctele de TOP-UP din festival sau la oricare dintre punctele de vânzare ale partenerilor prezenți în festival, care au instalate aceste terminale de citire (puncte de vânzare de mâncare și băutură, cortul oficial de merchandise).

Recuperare sold

Festivalierii își pot recupera soldul rămas pe brățara RFID doar în zilele de festival în care sunt concerte în Piața Mare (vineri - duminică) sau la Casa Altemberger - Muzeul de Istorie (duminică - pentru persoanele cu abonament de 3 zile) în intervalele orare mai sus menționate, de la punctele de încărcare.

După încheierea spectacolelor din Piața Mare, din fiecare zi de festival, punctele de TOP-UP nu vor mai putea accepta încărcare pe brățări, ci exclusiv restituiri de sume aflate pe acestea (refund).

Data finală pentru retragerea soldului existent pe brățara RFID, sume ce vor fi restituite în numerar:

  • la punctele de TOP-UP din Piața Mare: este 28 iulie 2024, ora 12:00,
  • la punctul de TOP-UP de la Casa Altemberger - Muzeul de Istorie pentru posesorii de abonamente de 3 zile: este 28 iulie 2024, ora 00:00, oră după care punctele TOP-UP din perimetrul festivalului se vor închide.

Pentru realizarea restituirii, persoana care o solicită trebuie să prezinte brățara RFID și să se asigure că aceasta nu prezintă urme de compromitere.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Festivalul DWMT La Conac 2024 a anunțat un noul val de artiști

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță un alt val al lineup-ului său, amplificând promisiunea unei experiențe unice pe moșia Conacului Udriște Năsturel. Vezi despre cine e vorba.

Publicat

pe

Trupa Dora Gaitanovici
Trupa Dora Gaitanovici │ FOTO: Vladimir Pogonariu

În acest nou val, pe Main Stage vor urca și artiști de peste Prut, precum Satoshi, Mihail, Prima Dragoste, dar și o serie de nume apreciate din peisajul muzical local: Dora Gaitanovici, Kadjavsi, Dimitri's Bats, Alex Purje & Mind The Gap Trio, Aim + Wall, Hardplay și Andrew Dum.

"Suntem abia la a doua ediție, dar simt că am evoluat mult față de anul trecut. Dorim să ne menținem poziționarea ca festival de tip discovery. Anul acesta avem și primul nostru nume internațional, pe Kerala Dust, însă credem cu tărie în întregul lineup. Fiecare proiect muzical este atent selecționat. Toți artiștii au un sound bine închegat și promit un show un pic altfel. Prin acest festival încercăm să ducem mai departe idealul DWMT Sessions de a fi un playground creativ pentru proiectele artistice în care credem. Chiar dacă unii sunt la început de drum, noi le urmărim parcursul de ceva timp, și știm, cu siguranță, că vă vor surprinde în cel mai plăcut mod posibil", a transmis Călina Purje, Booking Manager & Co-Founder DWMT la Conac.

Aceste trupe se alătură primului val de artiști anunțat anterior: om la lună, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă și, în premieră pentru DWMT La Conac, primul headliner internațional al festivalului: Kerala Dust. Prin combinația lor eclectică de genuri și influențe, aceste trupe și artiști promit să transforme DWMT La Conac într-o întâlnire culturală rară care nu trebuie ratată.

În paralel cu experiența muzicală, DWMT La Conac va celebra și artele vizuale printr-o expoziție intitulată "We Lived Good Lives", curatoriată de Medina Pop. Această expoziție încurajează publicul să exploreze teme profunde prin operele a cel puțin 20 de artiști români, fiecare contribuind la o poveste complexă și profundă despre viață și memorie.

Prețuri bilete DWMT La Conac:

  • Biletele sunt disponibile online, la prețul de 350 lei (abonament acces general), 300 lei (reducere elevi/studenți), dar și la pachete promoționale de grup. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending