Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Brad Pitt și George Clooney revin împreună pe marele ecran în filmul "Wolfs" - TRAILER

După 16 ani, Brad Pitt și George Clooney joacă din nou împreună, de data aceasta în pelicula "Wolfs". Va ajunge în cinematografe pe 20 septembrie 2024. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Wolfs"
Trailer "Wolfs" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Brad Pitt și George Clooney sunt doi lupi singuratici, forțați să lucreze împreună după ce au fost însărcinați cu aceeași misiune. Clooney se echipează pentru a "face curat" după ceea ce pare a fi o crimă înfiorătoare și declară: "Nu există nimeni care să poată face ceea ce fac eu". După câteva secunde se vede nevoit să își retragă cuvintele când Pitt își face apariția, pregătit, la rândul său, pentru aceeași treabă.

Pe lângă rolul de protagoniști, Brad Pitt și George Clooney sunt și producătorii filmului, prin companiile lor: Plan B Productions, respectiv Smokehouse Picture. "Wolfs" este regizat de Jon Watts, iar distribuția este completată de Austin Abrams, Amy Ryan și Poorna Jagannathan.

"Wolfs" marchează o reuniune pentru Pitt și Clooney, care au jucat în trei filme din seria "Ocean’s" și au apărut ultima dată împreună pe ecran în "Burn After Reading" din 2008. În ceea ce privește munca individuală, Brad Pitt a jucat recent în "Babylon" al lui Damien Chazelle, în timp ce Clooney a reluat rolul lui Bruce Wayne în "The Flash" de la DC.

Austin Abrams este cunoscut pentru rolurile sale din "Euphoria", "Dash and Lily", "Do Revenge" și "Chemical Hearts". Amy Ryan a avut o carieră serioasă atât pe scenă, cât și pe ecran, și este cunoscută pentru rolurile din "Gone Baby Gone", "The Office" sau "Beautiful Boy. Poorna Jagannathan a apărut în serialul "Never Have I Ever" (Netflix) și în miniseria "The Night Of" (HBO).

TRAILER "Wolfs":

Trending