Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"The Crow" primeşte primul trailer şi prezintă o nouă viziune asupra "Corbului" - TRAILER

Trăim în perioada remake-urilor şi reboot-urilor, atât când vine vorba despre jocuri video, cât şi despre filme de lung metraj sau seriale. Cea mai nouă astfel de producţie este una cu tente gotice, "The Crow". Primul său trailer se vede în articol.

Publicat

pe

The Crow Trailer 2024 Bill Skarsgard
The Crow Trailer 2024 Bill Skarsgard │ FOTO: Lionsgate Studios

Obişnuiţi cu Brandon Lee şi Mark Dacascos, cu personaje ce aminesc de Alice Cooper şi Ozzy Osbourne suntem surprinşi să vedem un "Corb" fără plete. De data asta "The Crow" este Bill Skarsgard, actor din stirpe "nobilă", fratele lui Alexander Skarsgard, cunoscut pentru "Tarzan", "True Blood" şi "Big Litle Lies", dar şi frate cu Gustaf Skarsgard (Floki din "Vikings").

Revenind totuşi la "The Crow", primele teasere cu look-ul personajului central au polarizat deja fanii. Au apărut imediat comparaţii cu Jokerul lui Jared Leto, prin prisma tatuajelor şi machiajului personajului. Trailerul prezintă un tip cu privire intensă, cu corp sculptat, care face dreptate cu arme de foc şi vrea să îşi salveze/răzbune iubita.

Nu ştim exact ce s-a întâmplat cu acea bucată de poveste care spunea că Draven e muzician şi are o formaţie rock. În distribuţie se află Bill Skarsgard, ca Eric Draven, iar iubita sa, Shelly Webster este jucată de FKA Twigs. Apare şi Danny Huston, pe care îl ştim din "American Horror Story" şi "Yellowstone". Filmul are premiera pe 7 iunie 2024 şi este regizat de către Rupert Sanders.

Regizorul are un CV destul de impresionant, care include serialul Apple TV+ "Fundaţia", filmul "Ghost In the Shell", "Snow White and the Huntsman" şi un videoclip pentru Trent Reznor şi proiectul How to Destroy Angels.

Bill Skarsgard e un actor la mare căutare după excelentul rol al clovnului malefic "It" în cele două părţi ale filmului. Apare şi în "John Wick: Chapter 4" ca antagonist, dar şi în mini seria suedeză "Clark", pe care o puteţi vedea pe Netflix. Abia acolo străluceşte nordicul la potenţial maxim.

Comentează

Trending