Nu e singura producţie Netflix "The Witcher", existând şi filmul de animaţie "The Witcher: Nightmare of the Wolf", lansat pe 23 august 2021. O mini serie prequel, "The Witcher: Blood Origin" a debutat de asemenea de Crăciun în 2022. Acum primim sezonul 3 al serialului, care o vede pe Ciri primind mai mult timp pe ecran şi evoluând în putere.
Elfii încearcă să o recupereze pe tânăra prinţesă din Cintra, care e legată prin destin de Geralt. Toată acţiunea e centrată în jurul lui Ciri, iar jumătate din personaje încearcă să o găsească şi altă jumătate să o protejeze. Geralt şi Yennefer îşi continuă chimia şi jocul de "will they, won't they?", deşi relaţia lor a înflorit cu succes la un moment dat.
Nu lipseşte şi menestrelul Jaskier, care pare utilizat cam forţat ici şi colo şi a început să fie o momeală vitală în lupte şi un intrigant de succes la curtea regelui Vizimir II. Fratele său e totuşi noul "Littlefinger", dacă e să îi spunem aşa, evocându-l pe maestrul păpuşar din "Game of Thrones". Prinţul Radovid are acel aer de personaj negativ tragic, demn de un JRPG, efeminat şi căruia nu îi poţi ghici gândurile.
Avem din plin lupte cu săbii şi magii, dar şi un Dijkstra cu nişte hobby-uri şi predilecţii... neaşteptate. Şi el trage sforile din postura de maestru în spionaj şi încă nu e clar cui îi e fidel. Henry Cavill rămâne impecabil ca Geralt, cu gestica, mimica şi "mhm-urile" clasice şi se vede treaba că îi place ce face, deşi e cam ultima dată când îl vedem în acest rol din păcate. Din sezonul 4 personajul e jucat de Liam Hemsworth.
Ce e şocant la sezonul 3 cât de mult vorbesc personajele, cât de lungi sunt dialogurile. Iar relaţia dintre Geralt şi Ciri a pălit parcă în favoarea uneia mai puternice Yennefer - Ciri.