Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Finala sezonului 17 "Te Cunosc de Undeva" ne-a adus câştigători talentaţi şi o transformare de musical a echipei

Pe 9 iulie 2022 Antena 1 a difuzat finala sezonului 17 al emisiunii "Te Cunosc de Undeva", în care s-a schimbat juriul. Andreea Bălan a plecat în America Express alături de Andreea Antonescu şi a fost înlocuită de Mihai Petre. Câştigătorii îi aflaţi în rândurile următoare, unde vedeţi şi cele mai tari momente ale serii.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva Finala Sezonului 17
Te Cunosc de Undeva Finala Sezonului 17 │ FOTO: Antena 1

Încă de la începutul serii am văzut că la masa venise un jurat noi, în locul Andreei Bălan, celebrul coregraf Mihai Petre. Era cunoscut şi că jurat Dancing on Ice, a fost jurat şi la finala iUmor şi îl ştim şi din sezoanele de jurat la Românii au Talent. Cele patru cupluri de concurenţi care au ajuns în finală au fost Emi & Cuza, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim.

Punctajul lor a început de la zero, iar cele 4 echipe de finalişti au primit puncte de la juraţii Te Cunosc de Undeva!, dar şi de la echipele care nu au intrat în marea finală, plus de la publicul prezent în sală. Deşi era finala, toate cele 8 echipe au pregătit câte un moment special, ba chiar au făcut şi un moment la comun, inspirat de filmul musical "The Greatest Showman".

Seara a început cu un show semnat Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, care au interpretat plini de viaţă hitul lui PSY, "Gangnam Style". Ionuţ Rusu a părut născut pentru asta, iar interpretările ar fi trecut mai departe inclusiv la un concurs de talente muzicale.

A intrat în scenă apoi prima echipă finalistă, formată din Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, care au interpretat "The Prayer", piesa lui Celine Dion şi Andrea Bocelli. A fost un moment emoţionant, cu coregrafie minimă, cu orchestra pe scenă şi cu o profunzime şi emoţie deosebită. Italiana lui Ristei a fost impecabilă.

Am revenit pe plaiurile mioritice, cu Maria Buză şi Paula Chirilă, care au intrat în pielea a două legende ale muzicii populare: Maria Lătărețu şi Maria Dragomiroiu. Taraful George Pătraşcu le-a acompaniat şi a făcut momentul unul autentic. S-au încins hore pe scenă şi în public şi momentul a fost foarte apreciat de Pepe şi de concurenţii rivali.

Apoi a venit rândul unui alt cuplu de finalişti, Alexia şi Dima, care au interpretat hitul regretatului Meat Loaf, "I Would Do Anything For Love". Au pus în scena momentul ca în videoclipul legendar, iar Alexia a devenit Patti Russo. Sincronizarea vocilor nu a fost perfectă, dar Dima a fost o "bestie" convingătoare.

Au urmat Jazzy Jo şi Zarug, care ne-au dus în vacanţă prin hitul "Boys Boys Boys" de la Sabrina. Mihai Petre a părut a îşi aminti de perioada când era la modă piesa şi a intrat pe ritm. Fustele de un mov orbitor ale concurenţilor au rămas pe retina privitorilor. Voia bună nu a lipsit şi vibe-ul de petrecere la piscină.

Al treilea moment pregătit de finalişti a fost cel al lui Romică Ţociu şi Carmen Chindriş. Ei au devenit Ștefan Bănică şi Andra cu piesa "Prosop". Romică a fost convingător cu vocea şi frazarea sa, iar chimia celor doi a fost excelentă. Un moment rock 'n roll reuşit.

Chiar dacă nu s-au calificat în finală, surorile Odagiu au pregătit un moment special, interpretând piesa "Bella Ciao", cu un moment inspirat de "Casa de Papel". Au şocat machiajele tip “Two Face” ale celor două surori şi modul în care au făcut piesă din una înălţătoare mai degrabă una cu tentă întunecată. Au fost acompaniate de Mahala Rai Banda.

Cum se întâmplă des la "Te Cunosc de Undeva", ultimii au fost cei dintâi, iar Emi şi Cuza s-au transformat în Robbie Williams, interpretând piesa "My Way". O melodie legendară a lui Frank Sinatra, care a trecut şi prin ograda "Sex Pistols", ajungând şi la Robbie. Interpretarea a fost aici una sensibilă, cu acompaniament orchestral. Până la urmă vocea şi crescendo-ul excelent al băieţilor i-a dus spre câştigarea marii finale a sezonului 17, în aplauzele juriului. Aurelian Temişan s-a ridicat în picioare şi toţi concurenţii au fost cuceriţi de moment.

În timp ce publicul vota, Pepe şi concurenţii emisiunii au avut un moment special din musicalul "The Greatest Showman". Emi şi Cuza au fost declaraţi câştigători ai sezonului 17, ei donând premiul de 15.000 de euro pentru o cauză nobilă.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Caravana X Factor 2024 pornește la drum; află programul preselecțiilor

Un nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor revine în curând la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă a audiţiilor va purta caravana X Factor în principalele oraşe ale ţării, în căutarea următorului super star al României, începând din 2 septembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Logo X Factor 2024
Logo X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Cei care îşi doresc să dea visului lor o scenă, sunt aşteptaţi pe 2 septembrie la Vega Hotels din Galaţi, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor şi producătorul muzical al emisiunii, Florin Ristei.

"Anul acesta caravana începe chiar la mine acasă, la Galaţi. Îi aşteptăm încă de la primele ore ale dimineţii pe toţi cei care au încredere în vocea şi charisma lor, la Vega Hotels. Preselecţiile sunt doar primul pas pentru împlinirea unui mare vis, dar mereu am spus-o, drumul lor spre celebritate chiar de acolo începe! Vă aşteptăm la Galaţi, pe 2 septembrie!", a declarat Florin Ristei.

Următoarea oprire a caravanei X Factor va avea loc la Iaşi, pe 4 septembrie, la Grand Hotel Traian. Urmează București (7 - 8 septembrie), Timișoara (11 septembrie) și Cluj-Napoca (13 septembrie).

X Factor, talent show-ul care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România revine cu un nou sezon, ce îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatori parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

În plus, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. El are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Morar va fi prezentatorul X Factor 2024

Mihai Morar se alătură emisiunii X Factor, în calitate de prezentator, într-un nou sezon ce îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Publicat

pe

Mihai Morar
Mihai Morar │ FOTO: Antena 1

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti - Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. El are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

"Am fost parte din primul sezon X Factor România. Știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câștigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X Factor, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow, vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes", a declarat Mihai Morar.

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Mai mult, Florin Ristei revine și el în povestea X Factor, talent show-ul care a lansat mai mulţi cântăreți pe piaţa muzicală din România. Artistul va fi producătorul muzical al emisiunii de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Florin Ristei se alătură X Factor 2024, în calitate de producător muzical

Câştigător X Factor 2013, sub mentorarul Deliei, alături de care 7 ani mai târziu a avut ocazia să trăiască experienţa show-ului şi din ipostaza de jurat, Florin Ristei revine în show-ul de la Antena 1.

Publicat

pe

Florin Ristei
Florin Ristei │ FOTO: Antena 1

Florin Ristei revine în povestea X Factor, talent show-ul care a lansat mai mulţi cântăreți pe piaţa muzicală din România. Artistul va fi producătorul muzical al emisiunii de la Antena 1, în cel mai nou sezon care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

"Anul ăsta am acceptat o nouă provocare pentru mine la X Factor. După ce am concurat, am câştigat şi am jurizat acest concurs, m-am gândit să nu mă opresc aici, aşa că anul acesta voi fi producătorul muzical al show-ului. Cine ştie, poate la anul mă vedeţi cameraman sau regizor de emisie, ca să le fac chiar pe toate!

Acum, sincer, chiar mă bucur că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor, pentru că simt că am ceva de spus în direcţia în care se îndreaptă acest show. Împreună cu băieţii mei din trupă şi cu tehnicienii noştri, voi asigura toţi concurenţii de cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde. Aşa cum şi eu am fost ajutat la rândul meu, acum 11 ani, aşa îi voi ajuta şi eu să îşi găsească cea mai bună voce interioară pe care să le-o arate oamenilor. O să fiu alături de fiecare concurent, alături de întreaga echipă X Factor şi abia aştept şi eu provocările acestui nou job într-un show de o asemenea anvergură! Şi, desigur, abia aştept să descoperim împreună noul câştigător X Factor. Pentru cei care nu s-au înscris încă, o mai puteţi face! Merită!", a declarat Florin Ristei.

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră. Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Cei care cred în ei, în talentul lor şi consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie la casting și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al emisiunii.

Citește în continuare

Trending