Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Travis Scott va acoperi costurile de înmormântare pentru victimele de la Astroworld; nu scapă, însă, de procesele de judecată

Povestea tragediei de la festivalul Astroworld continuă cu noi detalii. Evenimentul ce a avut loc pe 5 noiembrie s-a soldat cu opt morți și sute de răniți, iar Travis Scott și organizatorii concertului sunt acum trași la răspundere. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Tragedie concert Travis Scott Astroworld 2021
Tragedie concert Travis Scott Astroworld 2021 │ FOTO: Houston TV

50.000 de persoane au luat parte la Astroworld, un eveniment ce se dorea a fi o revenire la normalitate pentru industria muzicală și de divertisment. Lucrurile au luat, însă, o turnură tragică. Pe 5 noiembrie, la concertul lui Travis Scott s-a produs o busculadă în urma căreia au murit opt persoane și sute au fost rănite. Printre decedați se numără doi adolescenți, de 14, respectiv 16 ani, o femeie de 23 de ani și cinci tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani.

Rapperul de 30 de ani s-a angajat în a plăti costurile de înmormântare a celor opt victime. Mai mult, Scott a colaborat cu un serviciu online de consiliere (BetterHelp) pentru a oferi o lună de terapie gratuită celor afectați de tragedie. De asemenea, cântărețul și organizatorii festivalului vor oferi rambursarea biletelor tuturor participanților la Astroworld. Toate aceste gesturi vin în urma numeroaselor procese de judecată la adresa lui Travis Scott.

Procesele includ acuzații conform cărora Scott și Drake, invitatul surpriză al concertului, au incitat mulțimea, care, în cele din urmă, a scăpat de sub control. Mai mult, nici organizatorul evenimentului nu o să scape nepedepsit. Live Nation este acuzat că nu a reușit să ofere măsuri de siguranță adecvate. Nici Scott, nici Live Nation nu au oferit încă o declarație oficială despre procese.

Anchetatorii încă încearcă să stabilească ce anume a cauzat învălmășeala din timpul concertului. Într-o declarație video lansată sâmbătă seara, Scott a spus că nu a fost conștient de gravitatea situației decât după ce a terminat de cântat.

Comentează

Concerte & turnee

Travis Scott vine în România; Află la ce festival cântă artistul

Anunţul lunii aprilie legat de festivalurile din România a venit pe 22 aprilie 2024: Travis Scott va concerta în România. Muzicianul va ajunge la Costineşti, pentru a participa la festivalul BEACH, PLEASE!

Publicat

pe

Poster concert Travis Scott Beach Please 2024
Poster concert Travis Scott Beach Please 2024 │ FOTO: Beach Please

Biletele la concertul lui Travis Scott vor fi disponibile începând cu data de 25 aprilie şi asta într-o cantitate limitată. Se vor pune în vânzare începând cu ora 19:00. BEACH, PLEASE este un festival axat pe trap şi hip-hop şi se va desfăşura în 2024 între 10 şi 14 iulie. Travis Scott este unul dintre cei mai populari rapperi din lume, câştigător a 6 premii Grammy.

Unul dintre cofondatorii festivalului, Andrei Şelaru (Selly) a declarat că Travis Scott este cel mai scump artist din lineup şi că discuţiile pentru aducerea sa la noi au început încă din septembrie 2023. Travis e scump la vedere în Europa, concertând în acest moment în 2024 doar la Viena şi Costineşti. Selly susţine că bugetul pentru artişti al acestui festival este în jur de 11 milioane de euro.

Cine mai urcă pe scena la BEACH PLEASE!? Printre artiştii confirmaţi până acum se număra Anitta, 6ix9ine, Trippie Red şi City Morgue, dar şi Yeat, Don Toliver, Lil Pump şi Chief Keef. Peste 50.000 de abonamente au fost deja cumpărate, iar începând de pe 21 aprilie costul biletelor a crescut cu 30 de euro.

Wiz Khalifa era până acum cap de afiş la BEACH PLEASE! 2024.

Cine este Travis Scott?

Travis Scott este un cunoscut rapper, compozitor și producător muzical american. Pe numele său real Jacques Berman Webster II, Scott s-a născut pe 30 aprilie 1992 în Houston, Texas. A devenit cunoscut pe plan internațional pentru stilul său distinctiv de a face rap și pentru colaborările sale cu alți artiști renumiți.

Scott și-a început cariera muzicală în 2008, sub numele de scenă Travi$ Scott, și a câștigat popularitate cu mixtape-urile sale, cum ar fi "Owl Pharaoh" și "Days Before Rodeo". Albumul său de debut, "Rodeo", lansat în 2015, a fost un succes comercial și critic, iar de atunci a continuat să își consolideze poziția în industria muzicală.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Sicko Mode", "Goosebumps", "Antidote" și "Highest în the Room". De-a lungul carierei sale, Travis Scott a colaborat cu numeroși artiști de top și a fost recunoscut pentru influența sa asupra culturii hip-hop și a modului în care îmbină elemente din rap, trap și rock în muzică să.

Pe lângă activitatea sa muzicală, Travis Scott este cunoscut și pentru implicarea sa în modă și pentru parteneriatele sale comerciale, inclusiv colaborările cu branduri precum Nike și McDonald's. De asemenea, este cunoscut pentru relația sa cu celebritatea americană Kylie Jenner, cu care are un copil.

Citește în continuare

Trending