Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la X Factor 2021 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde

Citește rezumatul ediției din 5 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

X Factor România 2021 (juriul sezonului 10)
X Factor România 2021 (juriul sezonului 10) │ FOTO: Antena 1

Spectacolul vocilor a continuat pe 5 noiembrie la X Factor. Ediția a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scena X Factor 2021:

Bryana Holingher

Bryana are 14 ani și vine din Craiova. Concurenta a declarat că a început să cânte de la vârsta de 8 ani și a venit la X Factor să își demonstreze talentul. Bryana a venit încrezătoare pe scenă și a interpretat piesa "Runnin". Jurații au fost încântați de momentul adolescentei.

Bryana Holingher a primit 4 DA și merge direct în Bootcamp.

Jane Meriam & Giovanni Roberto Basile

Jane și Giovanni vin din Italia - Calabria, respectiv Milano. Cei doi cântăreți, care formează un duo ocazional, au ales să interpreteze piesa "Read All About It". Jane Meriam și Giovanni Roberto Basile au primit 3 DA de la jurații X Factor și sunt pe lista scurtă a Deliei.

"A fost frumos, a fost minunat. Vreau să rămâneți. Nu pleacă nimeni acasă", a declarat Delia.

Gilbert Costache

Înainte de a începe să cânte, Gilbert a povestit puțin despre viața sa. Concurentul a declarat că a locuit mai mulți ani în Spania, unde a învățat flamenco alături de comunitatea de rromi de acolo. Pe scena de la X Factor, Gilbert a vrut să păstreze din "moștenirea" dobândită  în Spania și a cântat piesa "Solamente Tu".

Emoția transmisă, vocea și chitara au ajuns la sufletele juraților, astfel că Gilbert se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

"Mi s-a părut superb ce ai creat", a spus Delia.

Abeba Suardi

Abeba are 19 ani și vine din Italia. Este pasionată de muzică, pian și dans. La X Factor, concurenta a ales să îi cucerească pe jurați mai ales prin emoție. A interpretat piesa "Clown" (Emeli Sande). Vocea angelică și atmosfera caldă pe care a transmis-o i-au adus concurentei 3 DA.

"Ai cântat strălucitor, clar, frumos, angelic ca o fată tânără, frumoasă, superbă pe care o așteptai la X Factor", a comentat Delia.

Doina Spătaru

Doina este familiară cu scena. Concurenta a mai participat la X Factor, apoi a făcut parte din trupa lui Ștefan Bănică. Într-o perioadă în care aparițiile scenice au devenit din ce în mai rare, participarea la emisiune a fost ca o gură de aer proaspăt pentru Doina.

Concurenta a cântat piesa "When We Were Young". Mai mult, a interpretat și la saxofon câteva porțiuni. Doina Spătaru a primit 3 DA din partea juraților și se află pe lista scurtă a Loredanei și a Deliei.

Daniel Mititelu

Daniel vine din Medgidia și este instructor de canto. Concurentul a venit la X Factor să aducă veselie și bună dispoziție cu muzica populară. Îmbrăcat într-o ie specială, pe care a purtat-o și în ziua nunții, Daniel a cântat "Huțulca", o melodie din zona Moldovei. Interpretarea concurentului a animat publicul și juriul.

Daniel este pe lista de așteptare cu 3 DA, primiți de la Loredana, Delia și Ștefan.

Davide Cascini

Davide este originar din Italia și a venit la X Factor să cucerească cu vocea și prezența sa. Concurentul este student în anul I la sport. Printre marile lui pasiuni sunt body-buildingul, înotul, fotbalul și, bineînțeles, muzica.

Davide a interpretat piesa "Moriro da Re" a celor de la Maneskin. Momentul plin de energie al concurentului i-a cucerit pe jurați care i-au acordat patru răspunsuri afirmative.

Ovidiu Iancău

Ovidiu are 25 de ani și a declarat că a fost înscris la emisiune de mama și soția sa. Surpriza celor două l-a bucurat pe concurent care a urcat pe scenă plin de energie și încredere. A ales să interpreteze o piesă rap și a creat un adevărat show la X Factor. Ovidiu se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Mihai Turbatu

Mihai a i-a ridicat de pe scaune pe jurații X Factor cu interpretarea sa energică. La început emoționat, Mihai s-a transformat într-un adevărat showman. A cântat piesa "Superstition" și a primit 4 DA. Mihai merge direct în Bootcamp, în echipa lui Ștefan Bănică.

Emisiuni radio-tv

Caravana X Factor 2024 pornește la drum; află programul preselecțiilor

Un nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor revine în curând la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă a audiţiilor va purta caravana X Factor în principalele oraşe ale ţării, în căutarea următorului super star al României, începând din 2 septembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Logo X Factor 2024
Logo X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Cei care îşi doresc să dea visului lor o scenă, sunt aşteptaţi pe 2 septembrie la Vega Hotels din Galaţi, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor şi producătorul muzical al emisiunii, Florin Ristei.

"Anul acesta caravana începe chiar la mine acasă, la Galaţi. Îi aşteptăm încă de la primele ore ale dimineţii pe toţi cei care au încredere în vocea şi charisma lor, la Vega Hotels. Preselecţiile sunt doar primul pas pentru împlinirea unui mare vis, dar mereu am spus-o, drumul lor spre celebritate chiar de acolo începe! Vă aşteptăm la Galaţi, pe 2 septembrie!", a declarat Florin Ristei.

Următoarea oprire a caravanei X Factor va avea loc la Iaşi, pe 4 septembrie, la Grand Hotel Traian. Urmează București (7 - 8 septembrie), Timișoara (11 septembrie) și Cluj-Napoca (13 septembrie).

X Factor, talent show-ul care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România revine cu un nou sezon, ce îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatori parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

În plus, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. El are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Morar va fi prezentatorul X Factor 2024

Mihai Morar se alătură emisiunii X Factor, în calitate de prezentator, într-un nou sezon ce îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Publicat

pe

Mihai Morar
Mihai Morar │ FOTO: Antena 1

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti - Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. El are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

"Am fost parte din primul sezon X Factor România. Știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câștigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X Factor, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow, vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes", a declarat Mihai Morar.

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Mai mult, Florin Ristei revine și el în povestea X Factor, talent show-ul care a lansat mai mulţi cântăreți pe piaţa muzicală din România. Artistul va fi producătorul muzical al emisiunii de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Florin Ristei se alătură X Factor 2024, în calitate de producător muzical

Câştigător X Factor 2013, sub mentorarul Deliei, alături de care 7 ani mai târziu a avut ocazia să trăiască experienţa show-ului şi din ipostaza de jurat, Florin Ristei revine în show-ul de la Antena 1.

Publicat

pe

Florin Ristei
Florin Ristei │ FOTO: Antena 1

Florin Ristei revine în povestea X Factor, talent show-ul care a lansat mai mulţi cântăreți pe piaţa muzicală din România. Artistul va fi producătorul muzical al emisiunii de la Antena 1, în cel mai nou sezon care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

"Anul ăsta am acceptat o nouă provocare pentru mine la X Factor. După ce am concurat, am câştigat şi am jurizat acest concurs, m-am gândit să nu mă opresc aici, aşa că anul acesta voi fi producătorul muzical al show-ului. Cine ştie, poate la anul mă vedeţi cameraman sau regizor de emisie, ca să le fac chiar pe toate!

Acum, sincer, chiar mă bucur că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor, pentru că simt că am ceva de spus în direcţia în care se îndreaptă acest show. Împreună cu băieţii mei din trupă şi cu tehnicienii noştri, voi asigura toţi concurenţii de cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde. Aşa cum şi eu am fost ajutat la rândul meu, acum 11 ani, aşa îi voi ajuta şi eu să îşi găsească cea mai bună voce interioară pe care să le-o arate oamenilor. O să fiu alături de fiecare concurent, alături de întreaga echipă X Factor şi abia aştept şi eu provocările acestui nou job într-un show de o asemenea anvergură! Şi, desigur, abia aştept să descoperim împreună noul câştigător X Factor. Pentru cei care nu s-au înscris încă, o mai puteţi face! Merită!", a declarat Florin Ristei.

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră. Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Cei care cred în ei, în talentul lor şi consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie la casting și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al emisiunii.

Citește în continuare

Trending