Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Edward Norton va juca în continuarea "Knives Out"

Edward Norton va încerca să rezolve misterul viitoarei părți "Knives Out". Actorul de 51 de ani s-a alăturat distribuției. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Edward Norton în trailerul filmului "Motherless Brooklyn"
Edward Norton în trailerul filmului "Motherless Brooklyn" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Norton va juca alături de Daniel Craig, care revine în rolul detectivului Benoit Blanc. Mai mult, actorul Dave Bautista este un alt nume confirmat pentru noua producție. Rian Johnson, care a regizat primul film "Knives Out", va reveni în această postură pentru ceea ce se spune că este prima din cele două continuări ale originalului film din 2019. Ambele pelicule au fost deja achiziționate de Netflix, care ar fi plătit suma de 450 de milioane de dolari.

În timp ce despre Craig se cunoaște faptul că îl va juca din nou pe Benoit Blanc, personajele lui Edward Norton și Dave Bautista rămân un mister. Acest lucru se datorează faptului că scenariul viitorului film nu a fost făcut public. În plus, nu există încă nicio informație dacă membrii distribuției din filmul original vor reveni pentru continuare. În ciuda unei declarații oficiale din partea echipei de producție, actrița Jamie Lee Curtis, care a interpretat-o pe Linda Drysdale în primul "Knives Out", a dezvăluit pe Instagram că nu se va întoarce pe platourile de filmare pentru viitoarea producție.

Lansat în 2019, "Knives Out" a fost considerat unul dintre cele mai bune filme lansate în acel an, primind și o nominalizare la Premiile Oscar. Pelicula se concentrează pe asasinarea unui celebru autor de romane poliţiste, în seara în care împlineşte 85 de ani, şi ancheta care urmează acestei crime. În afară de Daniel Craig, distribuția primului film i-a inclus pe Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette și regretatul Christopher Plummer.

Edward Norton este cunoscut pentru filme ca "Primal Fear", American History X", "Fight Club", "The Illusionist" sau "The Painted Veil". Printre cele mai recente producții în care a jucat se numără "Motherless Brooklyn" (2019) și "The French Dispatch" (2021).

Trending