Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil"

Horia Brenciu a vorbit despre copii, tenis și vulnerabilitate în emisiunea "Rețeaua de idoli". Artistul a mărturisit că de-a lungul carierei a avut parte și de momente penibile, exemplificând câteva dintre ele.

Publicat

pe

Horia Brenciu & HB Orchestra la Cerbul de Aur pe 31 august 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Horia Breciu este unul dintre cei mai longevivi, talentați și versatili artiști din România, trecând cu succes de la televiziune la actorie și la muzică de-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani. Emisiuni precum "Robingo", "Tip Top Minitop", "Kiki RikiMiki" sau "Sarabanda" nu ar mai fi fost la fel fără Horia Brenciu, personalitatea lui expansivă punându-și amprenta asupra acestor show-uri televizate.

Invitat în emisiunea "Rețeaua de idoli", Horia a discutat deschis cu Irina Păcurariu atât despre viața personală, cât și despre cariera lui. Filmarea a avut loc la Academia lui de arte, un loc în care artisul se simte ca acasă. Horia Brenciu a răspuns fără inhibiții la întrebări legate de familie și viața în pandemie, în care singura scenă pe care mai poate urca este doar ecranul unui telefon.

Horia Brenciu: "Noua generație nu are frica de penibil"

Așa cum îl știm, expansiv, volubil si înzestrat din plin cu simtul umorului, Horia a mai vorbit și despre copii și tenis, noua lui mare iubire, dar și despre cât de vulnerabil ești fără public, sau cum a depășit anii în care nu și-a permis să-și sărbătorească ziua de naștere.

"Mă descopăr în fiecare zi. Mie îmi e frică de penibil! Am învățat, am trăit faze penibile în viața mea. Momentele penibile pe care le-am trăit au fost dureroase pentru mine - că au fost înlocuiri de nume Compact/Contact sau Margareta Pogonat/Margareta Pâslaru. Noua generație nu are frica de penibil. Eu le-am spus și elevilor mei că nu trebuie să faci momentul perfect, momentul de umanitate și stângăcie ajunge la sufletele oamenilor", a declarat Horia.

Interviul cu Horia Brenciu va fi difuzat la TVR 2 duminică, pe 11 aprilie, de la ora 18:00 (în reluare luni, 12 aprilie, de la ora 21:00).

Emisiuni radio-tv

Află când începe Vocea României 2024

Cel de-al 12-lea sezon al show-ului Vocea României începe din această toamnă la PRO TV, avându-i ca antrenori pe Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2024
Antrenori Vocea României 2024 │ FOTO: Vocea României / PRO TV www.facebook.com

​Vocea României revine în această toamnă pe micile ecrane, cu cel de-al 12-lea sezon. ​Show-ul va începe pe data de 13 septembrie și se va difuza în fiecare vineri, de la 20:30.

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să asculte vocile concurenților deja înscriși în concurs, să aleagă cele mai inedite timbre vocale și să le ofere telespectatorilor un spectacol memorabil.

Emisiunea Vocea României va fi în continuare prezentată de Pavel Bartoș, care va transmite emoțiile concurenților până în casele telespectatorilor.

Vocea României este una dintre cele mai apreciate emisiuni naționale. Promovează voci de calitate, concurenți talentați care reușesc, cu ajutorul antrenorilor și publicului de acasă, să își construiască o carieră muzicală. Sezonul trecut a fost câștigat de Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă.

Promo Vocea României 2024

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Trending