Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României revine cu Reuniunea pe 1 decembrie 2020 - VIDEO

Vocea României nu a mai continuat în 2020 cu sezonul zece, dar se revanșează față de fanii emisiunii cu o ediție specială, intitulată Reuniunea. Aceasta va fi difuzată la Pro TV pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Publicat

pe

Vocea României - Reuniunea, pe 1 decembrie 2020
Vocea României - Reuniunea, pe 1 decembrie 2020 │ FOTO: Captură Instagram

Vocea României revine pe micile ecrane mai devreme decât preconizau fanii emisiunii. După amânarea sezonului 10, mulți au crezut că mai devreme de 2021 nu vor mai putea urmări acest concurs de talente, dată fiind și acutizarea pandemiei. Realizatorii emisiunii au pregătit, însă, o ediție specială, care va marca Ziua Națională a României. Pe 1 decembrie 2020, de la 20:30, Vocea României va reveni la PRO TV cu Reuniunea, o emisiune cu mulți invitați speciali, așa cum Irina Rimes anunță într-un promo publicat pe pagina oficială de Instagram a show-ului.

"Voci puternice! Mult dor. Invitați la care nu te aștepți și emoții pe măsură. Pe 1 decembrie petrecem împreună", ne anunță Irina Rimes.

UPDATE: Potrivit unui comunicat de presă al PRO TV, Vocea României - Reuniunea îi va readuce în scaunele de antrenori pe Andra, Adrian Despot și pe Marius Moga, care au lipsit în sezonul 9. Alături de ei vor fi și Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Tudor Chirilă. De asemenea, concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.

VIDEO PROMO: Irina Rimes anunță ediția specială Vocea României - Reuniunea

Într-un alt promo, Andra ne invită să ne întoarcem scaunele odată cu antrenorii.

"Cântă și ascultă odată cu noi. Întoarce-te odată cu noi, pentru că Vocea e numai una."

VIDEO PROMO: Andra anunță ediția specială Vocea României - Reuniunea

Andra nu a făcut parte din juriul ultimului sezon Vocea României, însă apare în acest promo, indicând astfel că Reuniunea îi va readuce în platou pe antrenorii care au părăsit scaunele rotative. Ne putem aștepta astfel ca, pe lângă Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu, să îi revedem și pe Adrian Despot și pe Marius Moga. E de așteptat ca Loredana Groza să nu se alăture foștilor ei colegi, în prezent ea făcând parte din juriul emisiunii concurente de pe Antena 1, X Factor.

Vocea României va reveni, cel mai probabil anul viitor, și cu sezonul 10, înscrierile fiind deschise pe site-ul emisiunii.

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane au câștigat marele trofeu Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe Vocea României 2024

Cel de-al 12-lea sezon al show-ului Vocea României începe din această toamnă la PRO TV, avându-i ca antrenori pe Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2024
Antrenori Vocea României 2024 │ FOTO: Vocea României / PRO TV www.facebook.com

​Vocea României revine în această toamnă pe micile ecrane, cu cel de-al 12-lea sezon. ​Show-ul va începe pe data de 13 septembrie și se va difuza în fiecare vineri, de la 20:30.

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să asculte vocile concurenților deja înscriși în concurs, să aleagă cele mai inedite timbre vocale și să le ofere telespectatorilor un spectacol memorabil.

Emisiunea Vocea României va fi în continuare prezentată de Pavel Bartoș, care va transmite emoțiile concurenților până în casele telespectatorilor.

Vocea României este una dintre cele mai apreciate emisiuni naționale. Promovează voci de calitate, concurenți talentați care reușesc, cu ajutorul antrenorilor și publicului de acasă, să își construiască o carieră muzicală. Sezonul trecut a fost câștigat de Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă.

Promo Vocea României 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes i s-a alăturat lui Steve Aoki pe scena UNTOLD 2024

Irina Rimes a fost invitata specială a lui Steve Aoki pe scena festivalului UNTOLD. Cei doi au creat un moment plin de energie pe melodia "Dudadu", iar publicul a fost în extaz.

Publicat

pe

Irina Rimes și Steve Aoki la UNTOLD 2024
Irina Rimes și Steve Aoki la UNTOLD 2024 │ FOTO: UNTOLD

"Dudadu", piesa Irinei Rimes extrasă de pe EP-ul "Origini", l-a cucerit pe Steve Aoki, care a realizat propriul său remix, disponibil deja pe toate platformele de streaming.

"A fost o experiență de neuitat și m-am bucurat la cea mai mare intensitate de fiecare secundă pe scenă. Mulțumesc, Steve Aoki, UNTOLD și tuturor celor care au simțit alături de noi! Ne vedem la <<Descântatele>>, a transmis Irina Rimes.

Irina Rimes a adus în prima zi a festivalului UNTOLD o parte din conceptul "Descântatele" - un show ce promite multă emoție din partea artistei, de care publicul se va putea bucura în întregime pe 28 septembrie, la Arenele Romane din București.

"Dudadu" s-a bucurat recent de aprecierea internațională, răsunând de trei ori la Tomorrowland, în remixuri realizate de legendarii Steve Aoki, Tiesto și talentatul producător Goldcher.

Steve Aoki este DJ, producător muzical de două ori nominalizat la premiile GRAMMY și antreprenor. Considerat unul dintre cei mai solicitați artiști din lume, Aoki deține un record Guinness pentru titlul de "Most Traveled Musician in a Single Calendar Year" și a participat la festivaluri de top precum Coachella și Tomorrowland. Colaborările lui Aoki acoperă o gamă variată de artiști, inclusiv BTS, Maluma, Snoop Dogg și Linkin Park, și au dus la trei single-uri de platină, șase single-uri de aur și multiple hituri în Top 10 la radio.

Dincolo de muzică, Aoki este cunoscut pentru implicarea sa în diverse proiecte, inclusiv documentarul Netflix nominalizat la Grammy, "I’ll Sleep When I’m Dead" (2016) și cartea "BLUE: The Color of Noise" (2019). În 2012, a fondat Aoki Foundation pentru a sprijini cercetarea în domeniul științei creierului și a creat influenta casă de discuri Dim Mak, care a lansat carierele unor artiști precum The Chainsmokers și Zedd. Aoki a creat și A0K1VERSE, o comunitate NFT care oferă experiențe unice atât în mediul virtual, cât și în lumea reală.

De asemenea, Aoki este producător executiv al seriei FX "American Hiro", regizată de Jon M. Chu, care prezintă viața tatălui său, Hiroaki "Rocky" Aoki, fondatorul imperiului Benihana. Ca inovator multifuncțional, Steve Aoki continuă să seteze tendințe și să inspire creativitatea la nivel global.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending