Loredana s-a numărat printre vedetele care au intrat în bucătăria Chefi la Cuțite să își demonstreze talentul la gătit. Înainte de a se apuca de treabă, artista a declarat că le va pregăti lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un preparat indian numit "dosa".
Vedeta gătește de când se știe, moștenind această pasiune de la mama și bunicile sale. Însă, dincolo de mâncarea tradițională pe care a învățat să o prepare de la familia sa, Loredana a menționat că preferințele ei culinare s-au dezvoltat odată cu vizitarea altor meleaguri.
Cântăreața este îndrăgostită de India, țară pe care a vizitat-o de mai multe ori. Acolo, Loredana a luat lecții de gătit mâncare ritualică indiană. În cadrul emisiunii de la Antena 1, cântăreața a pregătit un mic dejun indian alcătuit din chutney de cocos, dosa (un fel de clătită extrem de subțire), papadum (pâine din linte) și sambar (supă foarte picantă).
"Băi, asta e mâncare indiană. Asta e papadum. Mâncare vegetariană, sănătoasă, pare mâncare ritualică, fii atent", a fost reacția inițială a lui Florin Dumitrescu, spunând că a văzut niște documentare dintr-un loc sacru din India în care era prezentat un astfel de preparat.
La vederea Loredanei, jurații au fost plăcut surprinși. Cei patru au vorbit despre preparatul gătit, despre pasiunea Loredanei pentru India și despre dimensiunea sacră a mâncării.
"Mâncare e o artă, iar atâta timp cât e făcută de o artistă, nu are cum să nu fie o artă", a comentat chef Cătălin Scărlătescu.
VIDEO: Loredana la emisiunea Chefi la Cuțite