Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mădălina Pavăl strânge doruri de la oameni în cadrul proiectului "Cu dorurile la vedere"

Mădălina Pavăl, fata care cântă doine în teniși, ne invită să ne deschidem inimile și să vorbim despre dorurile care ne frământă. Poveștile noastre vor intra în expoziția virtuală “Cu dorurile la vedere” și vor deveni disponibile publicului larg, fiind “expuse” pe Instagram și Facebook.

Publicat

pe

Mădălina Pavăl
Mădălina Pavăl

Pornind de la un "bol cu doruri", pus în joacă la intrarea concertului de lansare a albumului "Oamenii se fac dor", Mădălina Pavăl a ajuns să strângă dorurile oamenilor. Colecția a crescut organic și ceva mai târziu a apărut proiectul "Cu dorurile la vedere", o expoziție virtuală de povești de dor de bunici și de copilărie, de locuri și de oameni dragi.

Mădălina Pavăl: "Oamenii se fac dor" nu e doar o metaforă

"Reacțiile sunt oau! Am început proiectul cu puțin înainte de pandemie și l-am continuat după. Primesc multe, foarte multe mesaje de la oameni, care îmi spun dorurile lor. Pentru mine, asta a făcut izolarea mult mai acceptabilă. Am simțit că nu sunt singură, că toți trecem prin același “greu” numit viață și că tuturor ne fuge gândul la ceva sau la cineva de care ne e dor.

Ideea acestei mini-campanii a venit încă de la concertul de lansare când două prietene s-au gândit să pună la intrare “bolul cu doruri”, iar oamenii au reacționat foarte fain și au scris despre dorurile lor. Așa că am zis să facem un “bol” mai mare, pe internet, unde altundeva?

Mădălina Pavăl

Mădălina Pavăl

"Oamenii se fac dor" nu e doar o metaforă. Noi chiar ne facem dor. Pe bune. Zi de zi. Am plecat de la faptul ca toți avem dorurile noastre. De acasa, de părinți, de iubiți, de copilărie.

În perioada pandemiei am auzit cuvântul dor și mai des, am primit și mai multe mesaje, poze și versuri. Dorul e un proces care ne maturizează, tot ziceam asta în concerte. Acum vad zilnic asta. Cred că am ieșit din aceasta perioada mai răbdători și mai bini cu noi. Eram fericiți și nu știam",  spune Mădălina.

Povești care au ajuns în expoziția "Cu dorurile la vedere":

"Sigur sunt și doruri care nu mai mor, la fel cum este dorul de veșnicia din mâinile bunicii. Din joaca degetelor ei s-au născut cele mai frumoase codițe." - Rucs Lipsa

"Așa sunt dorurile, vin atunci când nu te aștepți și nu pleacă atunci când vrei tu." – Silvia Pavăl

"Mi-e dor de naivitatea cu care credeam în copilărie că o să fie bine. Mi-e dor de curajul cu care mă îndrăgosteam sau visam, chiar dacă acum nu aș mai face asta. Era așa, mai mereu senin, fără prea multe bătăi de cap." - Andrei Lasc

"Dorurile-s simple: o dimineață la țară în care culegeam flori de tei. Era trocul pe care îl făcusem cu bunica - eu culeg tei, ea mă ajută să vând limonada la poartă. Dorul de familie laolaltă, de liniște. Un dor nostalgic și acum mai asumat." –Andreea Amaritei

Proiectul "Cu dorurile la vedere" continuă pe conturile de Facebook și Instagram ale Mădălinei Pavăl. Oricine poate trimite prin mesaje dorurile sale și ele vor fi publicate în expoziția de dor. Și, mai mult decât atât, următorul album al Mădălinei va fi inspirat din dorurile oamenilor, așa că oricine are curaj să povestească sincer despre ce îi e dor are și șansa de a și-l auzi cântat.

Comentează

Trending