Goran Bregovic va prezenta un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie selectă . Showul va avea loc pe 2 aprilie la Sala Palatului din București și se va chema "Three Letters From Sarajevo", ca cel mai recent album al artistului.
Invitați speciali vor fi din nou băieții de la Bosquito alături de care Goran Bregovic a cântat și în septembrie 2017 la Arenele Române din București. Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membrii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioada au lansat și piesa "Întuneric în culori" alături de Ovidiu Lipan Țăndărică iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.
Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Balcani, este un chitarist și compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a născut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl sau croat și mama de ginte sârbă. După ce părinții săi au divorțat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilărie și-a petrecut-o la Școală de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituția de învățământ a decis să îl exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp după excluderea lui din școală, mama sa i-a cumpărat o chitară. La vârstă de șaisprezece ani a fost părăsit de cea care i-a dat viață, fiind îngrijit de câteva rude dornice să-l sprijine.
Goran a fost nevoit să-și poarte singur de grijă încă din adolescență, când a început să cânte muzică populară într-un bar din orașul Konjic. În 1971, Goran și un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupa numită "Jutro" (n.r. "Bună dimineața"). În această formulă, muzicianul a avut o mulțime de spectacole și a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa și-a schimbat numele în "Bijelo Dugme" ("Butonul Alb").
În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formația Bielo Dugme a câștigat popularitate în Iugoslavia. A renunțat la vocația de dascăl și a devenit idolul tinerilor și cel mai improtant star rock al țării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii '90, având la activ 13 albume vândute în șase milioane de exemplare. După zece ani de muzică rock, Bregovic a renunțat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreagă lume: o combinație de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonorități rock.
Biletele sunt disponbile la prețuri între 90 de lei și 260 de lei în presale și între 100 de lei și 270 de lei la intrare.