Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cele patru voci care au ajuns în finala de la Vocea României 2017

Seara de 8 decembrie a fost cea a semifinalei, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și în care am aflat cine sunt finaliștii. Pentru prima dată în istoria emisiunii, în finală sunt doar voci feminine: Ana Munteanu, Zsuzsana Cerveni, Andrada Crețu și Meriam Jane Ndubuisi.

Publicat

pe

Zsuzsana Cerveni - finalista din echipa Loredana (Vocea României 2017)
Zsuzsana Cerveni - finalista din echipa Loredana (Vocea României 2017) │ FOTO: www.facebook.com

În cadrul semifinalei de la Vocea României 2017 am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, dar și de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu trei prestații. Doar votului publicului a contat în alegerea finaliștilor.

Concurenții ce au urcat pe scenă în timpul semifinalei de la Vocea României au fost următorii:

  1. Echipa Smiley: Amir Arafat și Ana Munteanu
  2. Echipa Loredana: Diana Brescan și Zsuzsana Cerveni
  3. Echipa Despot: Manó Ráduly Botond și Andrada Crețu
  4. Echipa Tudor: Meriam Jane Ndubuisi și Ștefan Știucă

Față de edițiile trecute, această seară a vocilor nu a început cu interpretarea vreunui concurent, ci cu un moment muzical al unei artiste cu milioane de fani în întreaga lume - INNA. Artista a cântat piesele "Nirvana" și "Ruleta", a dansat și a dat startul unei seri pline de cântec și energie.

Primul finalist care a urcat pe scenă a fost Amir Arafat. Tânărul a spus că a primit un feedback pozitiv de la oameni, iar acest lucru i-a alimentat dorința de a da și mai mult. Amir a cântat piesa lui Michael Jackson, "Man In The Mirror". Dincolo de a dovedi încă o dată calitățile vocale remarcabile, Amir a vrut să transmită mesajul și emoția piesei.

Interpretarea lui Amir l-a făcut pe Tudor să își amintească o dragoste neîmpărtășită din liceu. "E o piesă grea și tu ai făcut-o foarte cald. Ești un personaj foarte cald. Felicitări pentru moment!", a adăugat antrenorul.

"Mă bucur că această melodie a fost începutul serii", au fost vorbele lui Adi, legându-se și el de mesajul piesei.

Diana Brescan a dorit să aibă o prezență specială în emisiune și să creeze momente frumoase. Pentru semifinală, Diana a pregătit piesa "Mad About You".

Smiley a apreciat puterea Dianei de a transmite emoție nu doar prin voce, ci și prin limbajul trupului. "Vocea ta e extraordinar de caldă și versatilă. Nu te-ai cantonat în același personaj", i-a spus Tudor tinerei. Loredana a punctat frumoasa evoluție a Dianei pe întreg parcursul în emisiune.

Primul trio al serii a fost cel al echipei Despot. Sub sloganul "Anul acesta trebuie să câștige echipa Despot", Andrada, Manó și Adrian au cântat "Free Fallin'", piesa lui Tom Perry.

Tudor a considerat că Andrada și Manó ar trebui să mai cânte împreună deoarece vocile lor s-au îmbinat foarte frumos. "Un moment emoționat. L-am văzut, în sfârșit, pe Adi zâmbind", a spus Loredana. "Îi iubesc pe ăștia doi de mor", a încheiat Despot.

A urmat momentul lui Jane Meriam Ndubuisi. Cântând piesa lui Janis Joplin,"Stay With Me Baby", Jane a demonstrat că locul ei e în competiție și că Tudor a luat o decizie înțeleaptă că a salvat-o în ediția trecută. Interpretarea sa i-a făcut pe antrenori să se ridice în picioare și l-a emoționat până la lacrimi pe Chirilă.

"Ai fost fantastică, ai ars. Catharsis. Te-ai transpus total în acest cântec. Ai reușit să mă atingi direct în inimă cu vocea ta, să-mi trimiți o vibrație extraordinară", i-a transmis Loredana concurentei. Pentru Adrian, Jane este o revelație. Acesta consideră că tânăra este mai bună de la o emisiune la alta, iar că în cadrul semifinalei, Jane a demonstrat ce înseamnă muzica.

"Jane, nu ai fost doar o voce în seara asta; ai fost mai mult", a spus Tudor.

După momentul lui Jane a venit un alt moment remarcabil - cel al Anei Munteanu. Smiley crede că e ca o tornadă pe scenă și că are puterea să redea mesaje grele. Și antrenorul a avut dreptate deoarece mesajul "I'd Rather Go Blind" a fost transmis în stilul propriu al Anei.

"Ești stăpână pe tine, se vede că ești o fată ambițioasă. Ai fost la înălțime!", a spus Loredana. Tudor a vorbit despre importanța alipirii dintre voce și emoția interioară. Smiley nu a avut nimic de spus, dar îmbrățișarea acordată Anei a făcut mai mult decât o mie de cuvinte.

Echipa fetelor de la Vocea României a adus pe scenă un moment dinamic care a îmbiat publicul la dans. Loredana, Zsuzsana și Diana au cântat "Hai la joc". Scopul antrenoarei a fost să aducă bucurie și să distreze publicul și i-a reușit.

"Băi, sunteți foarte, foarte mișto! Momentul, beton!" a avut de spus Chirilă.

Cu o melodie gândită ca un antidot pentru timiditatea sa, în opinia antrenorului său, Manó a interpretat piesa "I'm The Fire".

"Felicitări, Manó! Felicitări, Adi! Piesa asta e o piesă excepțional de grea, este o piesă pe voce de femeie, și de data asta, ție ți-a ieșit foarte bine", a comentat Tudor. Adrian a vorbit despre alegerea piesei. Atât el, cât și Manó au știut că este o melodie riscantă, însă "muzica trebuie abordată cu tupeu", așa cum s-a exprimat artistul.

Cunoscuta piesă a celor de la The Beatles, "Yesterday", a fost interpretată la Vocea României de Ștefan Știucă. Adrian a făcut referire la faptul că maniera proprie de a cânta o melodie foarte cunoscută reprezintă un risc, dar lui Ștefan i-a ieșit foarte bine.

"În seara asta tu ai interpretat acest cântec nemuritor în maniera ta personală. Tu întotdeauna ești extrem de teatral în toate interpretările tale și, de fiecare dată, ne transmiți o emoție profundă. Felicitări!", a spus Loredana.

Făcând o trimitere la poezia lui Nichita Stănescu, "Lecția despre cub", Tudor a fost de părere că Ștefan s-ar strica dacă ar fi perfect.

Smiley, Amir și Ana au creat un moment funk cu ajutorul piesei lui Bruno Mars, "Uptown Funk". Antrenorii s-au ridicat de pe scaune, au dansat și s-au bucurat de moment.

Pentru Smiley, muzica înseamnă și dans, iar interpretarea și energia pe care le-a gândit împreună cu cei doi concurenți ai săi au evidențiat acest lucru.

Zsuzsana Cerveni a fost diva serii. Interpretarea și prezența scenică ne-au arătat o altă latură a concurentei. "Where Do I Begin" a fost piesa cântată de concurentă. Adrian s-a declarat "vândut" Zsuzsanei, manifestându-și regretul că nu s-a întors la audiții.

"Cred că ai ajuns aici ca să înveți ceva", a menționat Smiley, referindu-se la ceva mai mult decât perfecționarea calităților vocale. "Ai clasă și ăsta a fost pariul meu cu tine", a declarat Loredana.

"Fata cu pianul de la Vocea României", Andrada Crețu a emoționat cu "Nothing Else Matters", cunoscuta piesă Metallica.

"Îți mulțumesc că ai cântat acest cântec care înseamnă foarte mult pentru mine" a spus Adrian cu lacrimi în ochi. "Ai făcut cinste acestui cântec", au fost cuvintele lui Chirilă. Interpretarea Andradei a fost și pe placul lui Smiley care a considerat-o foarte emoționantă.

Momentele muzicale s-au încheiat cu trio-ul "chirilian". "Omul Plajei", piesa interpretată de Ștefan, Jane și Tudor ne-a transpus într-un mediu plăcut, ce aparține universului apei.

"Felicitări pentru moment! Apreciez foarte tare efortul pentru crearea momentelor", a spus Adrian. "Mulțumesc, Tudor, pentru călătorie", a comentat Loredana. Artista nu a uitat să laude felul în care Jane cântă în română.

Pe toată durata emisiunii, publicul și-a putut vota preferatul. După ultima interpretare a serii, am aflat care sunt cele patru voci care se vor mai "lupta" o dată pentru câștigarea titlului Vocea României 2017.

Echipa Smiley merge mai departe cu Ana Munteanu, echipa Loredana cu Zsuzsana Cerveni, echipa Despot o are ca finalistă pe Andrada Crețu și Meriam Jane Ndubuisi reprezintă echipa Tudor în finala celui de-al șaptelea sezon.

Emisiuni radio-tv

Află când începe Vocea României 2024

Cel de-al 12-lea sezon al show-ului Vocea României începe din această toamnă la PRO TV, avându-i ca antrenori pe Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2024
Antrenori Vocea României 2024 │ FOTO: Vocea României / PRO TV www.facebook.com

​Vocea României revine în această toamnă pe micile ecrane, cu cel de-al 12-lea sezon. ​Show-ul va începe pe data de 13 septembrie și se va difuza în fiecare vineri, de la 20:30.

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să asculte vocile concurenților deja înscriși în concurs, să aleagă cele mai inedite timbre vocale și să le ofere telespectatorilor un spectacol memorabil.

Emisiunea Vocea României va fi în continuare prezentată de Pavel Bartoș, care va transmite emoțiile concurenților până în casele telespectatorilor.

Vocea României este una dintre cele mai apreciate emisiuni naționale. Promovează voci de calitate, concurenți talentați care reușesc, cu ajutorul antrenorilor și publicului de acasă, să își construiască o carieră muzicală. Sezonul trecut a fost câștigat de Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă.

Promo Vocea României 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Muzică și film

Loredana joacă un rol principal în comedia "Mentorii"

Loredana Groza va juca un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea în "Mentorii", primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii"
Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Media House

Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu același nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia "Mentorii" vor începe pe 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior. Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea dată de pietre prețioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremație împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa și împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidență șarmul debordant al Loredanei și versatilitatea cu care ne-a obișnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz și situații neprevăzute care vor întreține umorul filmului.

"Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipă fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice. Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postura inedită pe marile ecrane", a mărturisit Loredana Groza.

"Mentorii" are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-a alăturat, în calitate de producător asociat, labelul de stand-up comedy Headline Management Agency din care fac parte nume de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Citește în continuare

Trending