Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

De ziua ei, Dua Lipa ajunge #1 în UK cu piesa "New Rules"

Dua Lipa este prima artistă solo ce se clasează pe prima poziţie în UK Official Singles Chart după Adele, care a dominat topurile cu hit-ul “Hello” (2015).

Publicat

pe

Dua Lipa
Dua Lipa

“New Rules” reprezintă cel de-al doilea single al artistei ce atinge o poziţie de top în UK, după ce “Be The One” a ajuns pe locul 7 la începutul anului. Ambele single-uri sunt extrase de pe albumul eponim de debut al artistei.

Dua Lipa a declarat pentru OfficialCharts.com: “Vă mulțumesc foarte mult pentru susținerea piesei New Rules – suntem, în mod oficial, pe locul 1! Mulțumesc pentru că ați împărtășit-o cu toți prietenii voștri, pentru streaming și descărcari. Vă iubesc. Înseamnă foarte mult pentru mine!”

“Dua Lipa” (album) a fost lansat pe 2 iunie, bucurându-se de 6 single-uri: “ Be The One”, “Last Dance”, “Hotter Than Hell”, “Blow Your Mind”, “Lost în Your Light” şi “New Rules”. Printre colaboratorii de pe album se numără solistul Coldplay - Chris Martin ( “Homesick”) - şi Miguel, alături de care artista interpretează piesă “Lost în Your Light”.

Phil Christie, președintele Warner Bros. Records UK a adăugat: “Talentul lui Dua nu a fost niciodată pus la îndoială. Un single care a devenit number 1 în această etapă a campaniei de promovare a noului album este cu siguranță un punct de referință în cariera ei, pe drumul spre statutul de pop star internațional. Este rezultatul a trei ani de muncă asiduă a artistei Dua Lipa și întregii echipe.”

Tânăra care împlineşte astăzi doar 22 de ani a marcat de-a lungul ultimului an alte două coloborari de success, cu Martin Garrix (“Scared to be Lonely”) şi Sean Paul (“No Lie”).
Turneul de promovare al noului album a inclus şi o apariţie în România în cadrul festivalului Neversea, unde Dua Lipa a fost unul dintre headlineri.

Albume noi

Dua Lipa a lansat "Radical Optimism", cel de-al treilea album din carieră

Dua Lipa a lansat cel de-al treilea album al său, "Radical Optimism". Materialul cuprinde 11 piese, printre care se numără energica "Illusion", "Training Season" sau euforica piesă de club - "Houdini". Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Artwork "Radical Optimism"
Artwork "Radical Optimism" │ FOTO: Dua Lipa

"Radical Optimism" a fost inspirat de procesul artistei de autodescoperire și vorbește despre bucuria pură și fericirea de a avea claritate în situații care păreau odată imposibil de înfruntat. În procesul de creație a materialului discografic, Dua Lipa a colaborat cu o echipă formată din Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. și Kevin Parker.

"Am scris acest album în perioada mea de singurătate. Mereu ajungeam în studio cu o poveste amuzantă, și fiecare dintre ele a inspirat câte o piesă diferită. A existat o lejeritate și o sinceritate pe care nu le-am avut anterior.

Experiențele și modurile de lucru ale tuturor s-au armonizat atât de bine, atât ca prieteni, cât și muzical vorbind. Am fost foarte deschiși unii cu ceilalți, și în acea încăpere m-am simțit vulnerabilă și liberă să vorbesc despre experiențele mele. Muzicalitatea era atât de bogată și încântătoare, încât am vrut să mă implic complet", a transmis Dua Lipa.

Dua Lipa a anunțat recent primele date ale turneului pentru promovarea albumului "Radical Optimism", cu concerte în Berlin, Pula și Nimes în luna iunie, care s-au vândut imediat. În plus, cântăreața va debuta pe scena Pyramid a festivalului Glastonbury ca headliner (28 iunie), și va susține un concert la celebrul Royal Albert Hall din Londra pe 17 octombrie.

Tracklist "Radical Optimism":

  1. End Of An Era
  2. Houdini
  3. Training Season
  4. These Walls
  5. Whatcha Doing
  6. French Exit
  7. Illusion
  8. Falling Forever
  9. Anything For Love
  10. Maria
  11. Happy For You
Citește în continuare

Trending