Trupa Timpuri NOI este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat și acid. De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, acesta și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: ”Stere”, ”Tanta”, ”Adeline”, ”Luca”, ”Helga”, ”Bordelul Mov”, ”Catran”, ”Nato”, ”Tata”, iar lista poate continua.
Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe, de la muzica tiganească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume: Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA, lansând piesa ”Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Țăndărică. Revenită în România, trupa a cântat în deschiderea concertului Shakira.
Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Acesta s-a născut în 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl său croat și mama de ginte sârbă. După ce părinții săi au divortat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilărie ți-a petrecut-o la Școala de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituția de învățământ a decis să îl exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp după excluderea lui din școală, mama sa i-a cumpărat o chitară.
Goran a început să cânte muzică populară într-un bar din orașul Konjic. În 1971, alături de un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită "Jutro" (n.r. "Buna dimineata"). În această formulă, muzicianul a avut o mulțime de spectacole și a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa și-a schimbat numele în "Bijelo Dugme" ("Butonul Alb").
În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formația Bielo Dugme a câștigat popularitate în Iugoslavia. A renunțat la vocația de dascal și a devenit idolul tinerilor și cel mai important star al țării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii '90, având la activ 13 albume vândute în 6 milioane de exemplare. După zece ani de muzică rock, Bregovic a renunțat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: o combinație de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonorități rock.
Prețuri bilete la concertul Goran Bregovic din 2017:
- presale, până pe 1 septembrie: 185 Lei - categoria A, 119 Lei - categoria B, 75 Lei - categoria C
- după 1 septembrie și în ziua concertului: 200 Lei - categoria A, 130 Lei - categoria B, 100 Lei - categoria C
Așezarea locurilor în sală:
- Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E,
- Categoria B: fără loc, în fața scenei,
- Categoria C: cu loc pe scaun, sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.
Acces copii:
- Copiii sub 7 ani vor găsi la intrare bilete la jumătate de preț.
- Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
*Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4000 de bilete, pentru ca publicul să poată avea suficient spațiu de dans.