Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă melodia lui Ellie Goulding cu Kygo, "First Time", imn al iubirii adolescentine - AUDIO

Ellie Goulding a bifat multe colaborări cu DJ de-a lungul anilor, iar acum a lucrat şi cu Kygo pe melodia "First Time". Aceasta e prima oară când producătorul norvegian înregistrează cu Ellie şi rezultatul este un imn al iubirii adolescentine.

Publicat

pe

Coperta single Kygo Ellie Goulding First Time
Coperta single Kygo Ellie Goulding First Time │ FOTO: PR

Kygo a avut recent un hit prin melodia "It Ain't Me", pe care cânta Selena Gomez. Pe "First Time" Ellie Goulding îşi aplică timbrul unic peste un sintetizator şi o percuţie cu vibe pop, amintind de creaţiile Chainsmokers. Beat-ul e subtil şi trebuie să recunoaştem că melodia se pretează la multiple remixuri, care probabil vor răsuna toată vară pe plaje şi la concerte.

Ellie Goulding e de altfel cunoscută pentru "remixabilitatea" melodiilor sale. Albume întregi dubstep şi drum'n'bass îi folosesc sample-urile vocale. Artista de 30 de ani a câştigat în cariera sa 2 premii BRIT Awards, o distincţie MTV Italian Music Award şi are şi o nominalizare la Grammy, ediţia 58. Ellie are 3 albume în portofoliu, ultimul fiind "Delirium". Acesta debuta în 2015, dar în 2016 artista anunţa că ia o pauză de la muzică, după 7 ani de lucru.

Kygo a fost propulsat în topurile DJ-ilor prin faptul că a devenit primul producător de muzică house care a mixat la ceremonia de închidere a unei Olimpiade. Asta se întâmpla la Rio anul trecut. Norvegianul de 25 de ani are doar un album lansat până acum, în 2016, dar deja lucrează la un nou disc.

Pe Ellie o aşteptăm la festivalul UNTOLD 2017, împreună cu Tinie Tempah, Example şi DJ Wire. Festivalul se desfăşoară la Cluj-Napoca între 3 şi 6 august.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2017

UNTOLD Festival 2017

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending