Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, s-a însurat

Cu 2 luni de startul ultimului turneu din carieră, basistul trupei Motley Crue, Nikki Sixx s-a însurat cu modelul Courtney Bingham. Cei doi se cunosc din 2010 iar Sixx este la al treilea mariaj.

Publicat

pe

Nikki Sixx si Courtney Bingham

Sâmbătă, 15 martie, basistul trupei Motely Crue, Nikki Sixx, a spus adio burlaciei pentru a treia oara. Aleasa inimi este modelul Courtney Bingham iar cei doi s-au căsători în Greystone Mansion din Beverly Hills. Sixx, în vârstă de 55 de ani și Courtney, 28 de ani, au avut 130 de invitați iar ceremonia a avut o tentă gothic rock cu mulți păuni. Artistul a purtat un costum negru "asortat" de o bandana plus o pereche de adidași Converse.

Cei doi sau cunoscut în 2010 la scurt timp după ce Nikki Sixx s-a despărțit de Kat Von D, celebra tattoo artist care deține salonul "L.A Ink". Basistul Motley Crue a mai fost căsătorit cu Brandi Brandt (playboy playmate) și actrița Donna D'Errico, acesta având 5 copii.

Pe 2 iulie, Nikki Sixx alături de Motely Crue vor pleca în ultimul turneu din carieră care îl are ca invitat special pe Alice Cooper. Pentru ca această veste să fie credibilă, Motley Crue au semnat un contract legal prin care garantează că nu va mai concerta dupa 2015. Turneul va începe pe 2 iulie și nu este exclus ca Motley Crue să revină la București anul viitor după concertul susținut acum 2 ani la festivalul OST Fest 2012.

Motley Crue - "Girls, Girls, Girls"

Motley Crue a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 85 de milioane de albume în întreaga lume. În cei 33 de ani de carieră trupa a lansat 9 albume de studio, însă discurile "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987) le-au adus celebritatea la nivel internaţional. Motley Crue este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie  fiind unică şi atent pregătită.

Comentează

Muzică nouă

Motley Crue lansează piesa "Fight For Your Right", cover Beastie Boys

Motley Crue participă la revirimentul perioadei glam, lansând un EP cu piese noi în 2024. Include 3 melodii, printre care şi "War Dogs", care a sosit în aprilie, dar şi proaspăt lansatul cover după Beastie Boys "(You Gotta) Fight For Your Right (To Party!)".

Publicat

pe

Motley Crue

Ca şi "Dogs of War", noul single a fost înregistrat în aprilie 2023, alături de reputatul producător Bob Rock. Există şi o a treia piesă, care va apărea pe noul EP, "Cancelled" şi poartă de altfel numele EP-ului. Acest material se lansează pe 4 octombrie 2024. Motley Crue a cântat deja live "(You Gotta) Fight For Your Right (To Party!)" în cadrul unui concert secret, în faţa a doar 450 de fani.

A avut loc în legendarul club Underworld, din Londra. Ultimul album de studio al grupului american a fost "Saints of Los Angeles" din 2008, urmat de o compilaţie "Greatest Hits" în 2009. E drept că în 2018, odată cu apariţia filmului Netflix "The Dirt", o biografie a formaţiei, trupa a înregistrat 4 piese noi. Una era "The Dirt", colaborare cu Machine Gun Kelly, rapper care îl joacă de altfel pe toboşarul Motley Crue, Tommy Lee în film.

A apărut în aceeaşi peliculă şi un cover după Madonna, "Like a Virgin". Motley Crue a suferit o schimbare importantă de componentă: problemele de sănătate ale lui Mick Mars nu i-au mai permis să continue, aşa că a fost înlocuit de John 5. Acest chitarist e cunoscut pentru colaborările cu Marilyn Manson, Rob Zombie şi alţi mari artişti.

Despre direcţia muzicală a noului EP, basistul Nikki Sixx a spus următoarele:

Mulți oameni au spus că sună diferit, dar, să fiu sincer cu tine, nu sunt neapărat de acord cu asta. Dacă asculți versurile, sunt foarte asemănătoare cu multe dintre lucrurile pe care le-am făcut — acel lucru simplu și grindant cu acele melodii aproape ca la CHEAP TRICK. Iar riff-ul, vreau să spun, ar putea fi de pe 'Dr. Feelgood'. Așa că nu simt cu adevărat că e atât de diferit. Cred că ceea ce e diferit pentru oameni este că, atunci când lucram la piesă, Tommy [Lee, toboșarul CRÜE] a avut ideea de a lăsa să cadă baza în versuri, ceea ce nu facem de obicei. De obicei, mergem pe ea, și [este] cu adevărat unic pentru Vince [Neil, solistul CRÜE].

Solistul Vince Neil a descris "War Dogs" drept "old school întâlneşte new school".

Citește în continuare

Trending