Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nwanda - "Poezie moartă" feat. Vlad Dobrescu - VIDEOCLIP

Nwanda are un nou videoclip, lansat de Ziua Națională a României. Intitulat "Poezie moartă", acesta poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență videoclip Nwanda - "Poezie moartă"
Secvență videoclip Nwanda - "Poezie moartă"

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Nwanda a lansat videoclipul piesei "Poezie moartă", produsă de Vlad Dobrescu. Scenariul a fost conceput chiar de rapper, iar clipul a fost realizat de aceeași echipă de filmare care a colaborat cu Nwanda la "Vrăji" și "Prost nu înseamnă nebun".

Printre poze cu drapelul, scoase de la naftalină, declarații de dragoste pentru patria mamă și "la mulți ani"-uri ProTViste, vă las să urmăriți ultimul meu videoclip "Poezie moartă" - o colaborare cu Vlad Dobrescu (in postura de DJ și producător) și aceeași echipă de filmare care v-a adus "Vrăji" și "Prost nu înseamnă nebun", a declarat Nwanda.

La începutul anului Nwanda a lansat primul album solo "Balanța". Format din 14 piese, materialul a fost creat după o rețetă old school. Nwanda a vrut ca discul să includă colaborări cu cât mai mulți prieteni artiști.

Am vrut să colaborez în primul rând cu toți oamenii de la Facem Records, cu cei lângă care am fost atâta timp pentru că am simțit că fiecare o să aibă ceva de spus și o să-și aducă partea lui de contribuție. Mi-am dorit un album așa cum îmi place mie. Uneori mă plictisesc când ascult același om pe 7, 8, 10, 12 piese. Așa îți dă un alt feeling. Cel puțin asta simt eu. Sunt albumele alea mai vechi care se făceau prin anii ’90 și unde crew-ul omului respectiv era prezent pe album. Dacă te uiți și la albumul Don Cartagena al lui Fat Joe, toată brigada era acolo, dar până la urmă era albumul lui”, a mărturisit Nwanda pentru InfoMusic.

VIDEOCLIP: Nwanda - "Poezie moartă" feat. Vlad Dobrescu

Comentează

Trending