Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Bateristul de la Bon Jovi a fost dus de urgență la spital

Tico Torres, bateristul de la Bon Jovi, a fost operat de urgență de apendicită. Trupa a fost nevoită să amâne turneul până ce acesta se recuperează complet.

Publicat

pe

Bon Jovi
Bon Jovi │ FOTO: www.facebook.com

Cei de la Bon Jovi au fost nevoiți să-și anuleze concertul din Mexico City de pe 10 septembrie din cauza problemelor de sănătate ale bateristului Tico Torres. Acesta a fost operat de urgență de apendicită. Doctorii au reuși să prevină ruperea apendicelui inflamat, care ar fi putut provoca o peritonită sau un abces abdominal. Întrucât recuperarea lui Torres va mai dura, formația a amânat următoarele concerte ale turneului, acestea urmând să fie reprogramate. Solistul Jon Bon Jovi a transmis un mesaj fanilor, în care le mulțumește pentru susținere și înțelegere și explică ce s-a întâmplat.

Tico Torres a fost operat de apendicită. Din fericire, intervenția chirurgicală a fost un succes iar Tico se recuperează sub supravegherea medicilor de la spitalul American British Cowdray Hospital. Vrem să le mulțumim doctorilor, asistentelor și întregului personal al spitalului pentru ajutorul oferit prietenului nostru în astfel de momente dificile.

Vom rămâne alături de Tico în Mexico City până se va recupera complet. David și cu mine am petrecut ziua la spital împreună cu el și Tico vă mulțumește pentru toate gândurile bune și rugăciunile voastre. Vrea ca toată lumea să știe că el și-a dorit să cânte. Chiar le-a promis doctorilor că se va întoarce pentru operație, după concert, însă aceștia i-au interzis.

Știm că mulți dintre voi faceți eforturi mari și veniți din toate colțurile lumii pentru a ne vedea în concerte. Dorința noastră este să vă oferim tot ce este mai bun de fiecare dată. Ne cerem scuze pentru cele intâmplate și pentru schimbările ce au survenit. Vom reprograma toate concertele pe care putem și vom relua turneul în decembrie - Jon Bon Jovi.

Albume noi

Bon Jovi a lansat "Forever", cel de-al 16-lea album din carieră - TRACKLIST

Trupa Bon Jovi a revenit în atenția ascultătorilor cu muzică proaspătă, adunată în "Forever", cel de-al 16-lea album de studio. Te invităm să afli mai multe despre acest material și să consulți tracklistul.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Albumul este cu atât mai aparte cu cât fost inspirat de operația lui Jon Bon Jovi la corzile vocale. În vara anului 2022, artistul de 62 de ani a suferit o intervenție chirurgicală de a remodela pliurile vocale care îi afectau vocea și îi capacitatea de a cânta. După operație, Jon Bon Jovi a lucrat cu antrenori vocali și a făcut zilnic exerciții de voce.

Muzicianul a oferit mai multe detalii despre acest subiect în documentarul "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", dar și într-un interviu cu publicația Entertainment Weekly:

"Am suferit această operație și am avut mult timp la dispoziție, iar tot ce puteam face cu adevărat era să stau și să mă gândesc la cântece. Am început să simt din nou bucurie. Și noi - noi toți care am trecut prin pandemia COVID - am ieșit din acea <<ceață>> și am interacționat din nou. A luat naștere o nouă apreciere pentru viață. Și simțeam această nouă apreciere pentru corpul meu, iar asta a condus la toate aceste piese."

Albumul "Forever" a fost înregistrat în șapte săptămâni de Jon Bon Jovi și colegii de trupă: David Bryan (clape), Tico Torres (tobe), Hugh McDonald (bass), Phil X (chitară), Everett Bradley (percuție) și John Shanks (chitară ritmică).

Materialul conține 12 piese și vine la o distanță de patru ani de la anteriorul disc semnat Bon Jovi. "2020" a fost lansat, după cum sugerează și titlul, în 2020, și a ajuns pe locul 19 în topul Billboard 200 albume.

TRACKLIST "Forever"

  1. Legendary
  2. Who Made It Look Easy
  3. Living Proof
  4. Waves
  5. Seeds
  6. Kiss The Bride
  7. The People's House
  8. Walls of Jericho
  9. I Wrote You A Song
  10. Living in Paradise
  11. My First Guitar
  12. Hollow Man
Citește în continuare

Trending