Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Luiza Zan și Dan Byron concertează acustic la J’ai Bistrot

Duminică, 30 iunie, de la ora 20:00, Luiza Zan și Dan Byron așteaptă publicul la un nou concert în formula Live Acoustic Duo.

Publicat

pe

Duminică, 30 iunie, de la ora 20:00, Luiza Zan și Dan Byron așteaptă publicul la un nou concert în formula Live Acoustic Duo. De această dată, întâlnirea va avea loc la J’ai Bistrot București (calea Grivitei, nr. 55, sector 1).

poster-concert-luiza-zan-dan-byron-j'ai-bistrot-iunie-2013

Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan și Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor artistic extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate își au locul lor în interpretarea celor doi, făcând din Live Acoustic Duo o experiență ce merită trăită măcar o dată.

Luiza Zan a început să cânte de la 3 ani, iar la 16 ani, când l-a ascultat prima oară pe Nat King Cole, s-a hotărât că vrea să cânte jazz. Publicul o cunoaște fie din formația Slang, alături de care a câștigat premiul I la Cerbul de Aur în 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alături de muzicieni de renume (Eddie Neumann, Mircea Tiberian și Sorin Romanescu, printre alții), fie, recent, de pe urma prestației tulburătoare din spectacolul "Năpasta" al lui Radu Afrim.

Dan Byron a învățat să cânte la chitară de unul singur și a făcut de doua ori câte jumatate de Academie de Muzica, dar s-a plictisit de fiecare data - mai putin de cursul de compozitie. Acum este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006. Pana atunci a activat in alte cateva formule si formatii, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm si Urma.

"Eu si Luiza venim din doua lumi diferite. Ea vine din jazz, eu vin din rock. Duminica ne intalnim pe un teren neutru, la teatru", - Dan Byron.

Biletele pentru concertul  Dan Byron și Luiza Zan - Live Acoustic Duo de la J’ai Bistrot București costă 30 de lei.

Dan Byron și Luiza Zan - "Under Pressure" (Queen cover)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 2 iulie 2013

Luiza Zan și Dan Byron

Loc
J'ai Bistrot
Comentează

Trending