Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Goldfrapp anunţă lansarea unui nou album - VIDEO

Formaţia de muzică electronică Goldfrapp se pregăteşte să lanseze în această vară cel de-al şaselea album de studio din carieră.

Publicat

pe

Alison Goldfrapp
Alison Goldfrapp │ FOTO: www.facebook.com

Formaţia de muzică electronică Goldfrapp a confirmat faptul că în această vară va fi lansat cel de-al şaselea album de studio din carieră. Materialul a fost scris şi înregistrat, în prezent fiind mixat într-un studio londonez.

Alison Goldfrapp

Alison Goldfrapp │ FOTO: www.facebook.com

De asemenea, elementul de noutate este acela că piesele de pe viitorul album vor fi interpretate live pentru prima dată în cadrul Festivalului Internaţional de la Manchester, desfăşurat în zilele de 16 şi 17 iulie. Trupa Goldfrapp va fi acompaniată atunci de către orchestra din Manchester, numită Royal Northern College of Music ( RNCM).

Titlul albumului va fi anunţat în curând, fiind lansat la o distanţă de trei ani de la cel mai recent material "Head First", care s-a bucurat de un mare succes, debutând pe poziţia a şasea în clasamentele britanice.
Grupul britanic a luat naştere în Londra, 1999, avându-i in componenţă pe Alison Goldfrapp (voce/sintetizator) si Will Gregory (sintetizator). Cei doi sunt iubiţi nu doar pentru muzica lor care combină cu succes valenţe din zona electronică, dance, downtempo, glam rock sau trip-hop, ci şi pentru spectacolul de lumini şi videoproiecţii pe care îl oferă publicului în timpul apariţiilor live.

Mai jos puteţi urmări clipul piesei "Rocket", aceasta fiind nominalizată la premiile Grammy din anul 2011:

VIDEO OFICIAL GOLDFRAPP - Rocket

Trending