Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Alice Cooper vs. Lady Gaga - „Born This Way” în variantă metal - VIDEO

Publicat

pe

Alice Cooper & Lady Gaga
Alice Cooper & Lady Gaga │ FOTO: twitpic.com

De la un concert Alice Cooper te poţi aştepta la multe, dar la o piesă Lady Gaga? Weekend-ul trecut Alice Cooper a susținut două concerte, iar pentru bis rocker-ul a interpretat în ambele cazuri piesa Born This Way a divei extravagante.

Concertul părea unul cât se poate de obișnuit. Setlist-ul a inclus celebrele I'm Eighteen, No More Mr. Nice Guy și School's Out cărora s-au alăturat piese de pe cel mai recent album - Welcome 2 My Nightmare. Chiar la sfârșitul concertelor, fanii au fost martori la ceva cu totul deosebit. Unii au râs, unii au fost revoltați, unii nu aveau habar ce se întâmplă, dar fără doar și poate - Alice Cooper și-a încheiat concertele cu piesa Born This Way scrisă de Lady Gaga.

Alice Cooper & Lady Gaga

Alice Cooper & Lady Gaga │ FOTO: twitpic.com

Despre cei doi muzicieni știam că se admiră reciproc - după ce s-au întâlnit la un concert al cântăreței, Lady Gaga a trimis pe twitter poza de mai sus alături de comentariul „am murit și am ajuns în iad”.

Rocker-ul, în schimb, a numit-o pe Lady Gaga „Alice Cooper în versiune feminină”.

„Ea chiar înțelege tot.. Poate să cânte, să compună și să cânte la pian - nu e numai o regină a costumelor... pot fi cât vrei de extravatant atât timp cât îți poți susține atitudinea cu muzică.”

Alice Cooper

Puteți vedea o filmare a încheierii concertului de pe 8 iunie din Biloxi, Mississippi.

Pe Lady Gaga o vom vedea în această vară în București, la primul ei concert din România pentru care biletele deja au fost puse în vânzare. Cu toate că ar fi extrem de interesant, nu ne așteptăm ca setlist-ul să curpindă cover-uri Alice Cooper.

Muzică și film

Lady Gaga și Joaquin Phoenix au cântat live la filmările pentru "Joker: Folie à Deux"

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când "Joker: Folie à Deux" va ajunge în cinematografe. Filmul promite o incursiune sinceră și vulnerabilă în viața protagonistului Arthur Fleck (Joker), abordare adoptată și de Lady Gaga și Joaquin Pheonix. Ei nu s-au temut să-și arate abilitățile vocale live, în timpul filmărilor. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer nou "Joker: Folie a Deux"
Trailer nou "Joker: Folie a Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Actorii principali din "Joker: Folie à Deux" s-au preocupat în primul rând să livreze interpretări care să pară sincere și autentice, inclusiv când a fost vorba de momente muzicale elaborate. Așa cum s-a dezvăluit anterior, muzica joacă un rol important în noul film "Joker" și completează metaforic povestea personajului.

În loc să facă playback, Lady Gaga și Joaquin Phoenix au cântat totul live, acompaniați de un pianist care se afla în afara razei camerei de filmat. În etapa de editare și post-producție, aceste interpretări au fost îmbinate într-un număr perfect, iar actorii au reînregistrat ulterior părți ale melodiilor.

"A fost important pentru mine să nu interpretăm niciodată melodiile așa cum o facem de obicei într-un musical. Nu am vrut vibrato și note perfecte", a declarat Joaquin Phoenix într-un material pentru Variety.

Phoenix și Gaga și-au lăsat emoțiile să îi ghideze și au încercat să "trăiască" fiecare partitură muzicală. Filmul nu este un musical clasic - doar personajele lui Phoenix și Gaga cântă și dansează și multe dintre performanțele lor muzicală există doar în mințile lor tulburi.

Regizorul Todd Phillips a văzut muzica ca un dialog între cei doi protagoniști. Arthur aka Joker nu are cuvintele să-și verbalizeze gândurile așa că preferă să le cânte. Soundtrack-ul peliculei include, printre altele, cover-uri ale unor cântece precum "Get Happy", "That's Entertainment" și "For Once in My Life".

"Joker: Folie à Deux" va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția din această toamnă, înainte de a ajunge în cinematografe pe 4 octombrie.

Citește în continuare

Industria muzicala

VIDEO: Celine Dion și Lady Gaga în recital la Jocurile Olimpice 2024

Celine Dion și Lady Gaga au fost artistele care au cucerit audiența cu interpretări muzicale desfășurate în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Publicat

pe

Celine Dion și Lady Gaga la Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Celine Dion și Lady Gaga la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 │ FOTO: captură YouTube

Zvonurile conform cărora Lady Gaga și Celine Dion au fost invitate să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris s-au adeverit. Artistele au livrat două momente muzicale memorabile, în special Celine Dion, care a revenit pentru prima oară pe scenă de la diagnosticul de Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit.

Cântăreața de 56 de ani a interpretat la înălțime, pe turnul Eiffel, piesa "L'hymne à l'amour". A fost într-adevăr un imn al iubirii. Al iubirii pentru sport, pentru muzică, pentru oamenii de pretutindeni care au fost martorii unei reveniri spectaculoase și emoționante.

Lady Gaga a pregătit un mini spectacol pe malul Senei, având ca fundal melodia "Mon Truc en Plumes". Artista a îmbinat elemente de jazz și cabaret cu coregrafii dinamice și costumații maiestoase. A reușit să încapsuleze atmosfera petrecerilor anilor '20 și să demonstreze încă o dată că este artistă, cântăreață, dansatoare, pianistă și actriță.

VIDEO: Celine Dion - "L'hymne à l'amour"

VIDEO: Lady Gaga - "Mon Truc en Plumes"

Citește în continuare

Muzică și film

Urmărește trailerul pentru filmul-concert "Chromatica Ball" (Lady Gaga) - VIDEO

Lady Gaga le prezintă fanilor din întreaga lume show-ul "Gaga Chromatica Ball", o compilație a momentelor muzicale din turneul cu același nume, desfășurat în 2022. Filmul-concert va fi disponibil pe HBO și HBO Max începând cu 25 mai.

Publicat

pe

Trailer "Gaga Chromatica Ball"
Trailer "Gaga Chromatica Ball" │ FOTO: captură YouTube / HBO

"Gaga Chromatica Ball" prezintă muzica emblematică a artistei, precum și coregrafii pline de energie și costume care mai de care mai spectaculoase. Interpretări live ale unor melodii ca "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow" sau "Rain on Me" vor cuceri telespectatorii.

"Gaga Chromatica Ball" se concentrează pe concertul susținut de Gaga pe stadionul Dodger din Los Angeles, în fața a 52.000 de oameni. Filmul-concert va fi difuzat pe 25 mai pe HBO, la ora 03:00 (ora României), și disponibil pe platforma HBO Max.

"Acest film prezintă o perioadă de o creativitate imensă... costumele, dansul, muzica. Revederea turneului mă lasă fără cuvinte. Ați venit cu toții pentru muzică și artă într-un număr mare, cu un entuziasm și o libertate pe care nu le voi uita niciodată.", a transmis Lady Gaga.

În altă ordine de idei, artista de 38 de ani pregătește o nouă serie de show-uri "Jazz & Piano" în Las Vegas. Cele opt concerte se vor desfășura în perioada 19 iunie - 6 iulie.

Pe lângă muzică, Lady Gaga se va implica și în cariera actoricească. Ea va porni în turneul de presă pentru "Joker: Folie à Deux", cea de-a doua parte a poveștii lui Arthur Fleck aka Joker, unde o interpretează pe Harley Quinn.

TRAILER "Gaga Chromatica Ball":

Citește în continuare

Trending