Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Holograf a filmat noul videoclip în centrul Capitalei - AUDIO

În acest weekend, Holograf a ieșit pe străzile din centrul capitalei pentru a filma videoclipul piesei ”Cât de departe”, cel de-al doilea single extras de pe noul album ”Love Affair”.

Publicat

pe

Holograf la filmarile clipului Cat de departe
Holograf la filmarile clipului Cat de departe │ FOTO: www.mediapromusic.ro

În acest weekend, Holograf a ieșit pe străzile din centrul Bucureștiului pentru a filma videoclipul piesei ”Cât de departe”. Acesta este cel de-al doilea single extras de pe noul album ”Love Affair”, pe care îl puteți asculta mai jos.

Holograf - Cat de departe - video

Holograf - Cat de departe - video │ FOTO: www.mediapromusic.ro

Potriviti Mediapromusic.ro, la fimări au lucrat cinzeci de figuranți, iar repetițiile au durat șase ore. În clip se pune accentul pe patru cupluri, interpretate de membrii LaLa Band, formația din serialul ”Pariu cu viața”, difuzat pe Pro TV.

Holograf - Cat de departe - video

Holograf - Cat de departe - video │ FOTO: www.mediapromusic.ro

”Este o poveste de dragoste, potrivită adolescenților care sunt mai mereu îndrăgostiți. Vorbim de o iubire uriașă, de care tu vrei să scapi, dar care se tot întoarce la tine. Ăsta e și motivul pentru care ne-am gândit la colaborarea cu LaLa Band, pentru că sunt tineri, energici și trec, cel puțin în serial, prin tot felul de experiențe și probleme tipice vârstei lor”, a declarat Dan Bittman.

Videoclipul este regizat de Alex Fotea și produs de MediaPro Magic și va fi lansat peste aproximatic o săptămână.

Holograf – ”Cât de departe” (audio)

Trending