Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Milow și Andy C cântă la B’Estfest 2012!

Publicat

pe

Milow va canta la Bestfest 2012
Milow va canta la Bestfest 2012

Milow și Andy C se alătură trupei Kreator în line-up-ul Festivalului B’Estfest Summer Camp 2012, desfășurat în perioada 6-8 iulie, pe malul lacului Pasărea din Tunari.

Milow va canta la Bestfest 2012

Milow este interpret şi compozitor belgian ce combină în piesele sale muzica folk cu elemente de pop acustic. A început să cânte în 2004 însă succesul internaţional a venit o dată cu piesa Ayo Technology, cântată iniţial de 50 Cent, Justin Timberlake şi Timbaland. Melodia s-a clasat pe poziţii fruntaşe în clasamente muzicale din 14 ţări, timp de 340 de săptămâni. A urmat lansarea albumului Milow, cel de-al treilea din cariera belgianului, care i-a adus pe lângă de vânzări record şi confirmarea succesului la nivel mondial. Anul acesta cântăreţul a lansat albumul North and South, iar single-ul You and Me (In My Pocket) este deja un hit în muzica din Europa.

Andy C va canta la Bestfest 2012Andy C este considerat unul dintre pionierii muzicii d’n’b. De curând a câştigat premiul de Best DJ pentru a cincea oară consecutiv în cadrul Galei Drum and Bass Arena Awards. În cele aproape 2 decenii de carieră muzicală, Andy C, fondatorul RAM Recording Studio, a energizat cu dj set-urile sale numeroşi fani din întreaga lume. Show-urile sale sunt atent pregătite şi extrem de spectaculoase, îmbinând perfect muzica cu efectele vizuale. Fanii români au avut ocazia să-l asculte live pe Andy C, vara trecută pe 26 august în cadrul Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula!

 

Trending