Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Iggy Pop, imaginea unui parfum Paco Rabanne!

Publicat

pe

Iggy Pop - Black XS L’Exces, Paco Rabanne
Iggy Pop - Black XS L’Exces, Paco Rabanne

Iggy Pop -  Black XS L’Exces, Paco RabanneIggy Pop este imaginea parfumului Black XS L'Exces de la Paco Rabanne. Noul produs va fi lansat în ianuarie 2012 în Franţa, atât în varianta masculină, cât şi în varianta feminină.

Parfumul Black XS L'Exces va avea parte de o intensă campanie de promovare outdoor şi TV. Sporturile TV vor fi realizate sub atenta supraveghere a regizorului Jonas Akerlund, cunoscut pentru colaborările cu Madonna, Rammstein, Lady Gaga, U2 şi Moby.

Denumirea L'Exces îl defineşte perfect pe Iggy, unul dintre cele mai răzvrătite personaje ale muzicii internaţionale.

Iggy Pop este considerat pionierul punk-rock-ului mondial. A crescut într-un parc de rulote din Ypsilanti, Michigan şi a făcut cunoştinţă cu muzica în timpul liceului când a început să cânte în diferite formaţii. Inspirat de muzica şi comportamentul scenic a lui Jim Morrison, tânărul Iggy îşi duce la extrem performanţele scenice fiind primul artist care face crowd surfing (baie de mulţime) într-un concert din Detroit alături de trupa The Stooges, cu care a cunoscut celebritatea.

În această vară românii au avut ocazia să-i vadă live pe Iggy Pop and The Stooges în cadrul Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula! Fotografiile de la concert pot fi văzute AICI!

Trending