Urmărește-ne în Social Media

Articole

Gabi Nicolau (ex-Krypton) revine alături de Eugen Mihăescu în EMG Band

Publicat

pe

EMG Band
EMG Band

Scena muzicii rock din România are parte de o nouă revenire – Gabi ”Guriță” Nicolau, ex-solistul  formației Krypton, în cadrul proiectului EMG Band alături de Eugen Mihăescu, Cătălin "Mr. Slap Bass" Fotin și Ovi "Vison Latason" Condrea. Noua trupă pornește la drum cu single-ul ”Back To The Light” (audio mai jos) și promite un album în primăvara lui 2012.

EMG Band

Nicolau a părăsit grupul Krypton în 1995 și s-a alăturat trupei Direcția 5, care rămăsese fără vocal după plecarea lui Toni Șeicărescu. Colaborarea cu Direcția 5 nu a durat mai mult de un an, după care ”Guriță” Nicolau s-a retras din industria muzicală.

După o absență de aproape 15 ani, Gabi ”Guriță” Nicolau revine acum alături de Eugen Mihăescu, fostul său coleg de la Krypton (membru fondator) și prezintă proiectul muzical EMG Band.

EMG Band își promovează deja single-ul de debut (cu lansarea oficială pe 27 octombrie 2011 în The Barrel Pub). Melodia se intitulează ”Back To The Light” și poate fi ascultată mai jos. Aceasta va fi inclusă pe primul material discografic al grupului.

Albumul EMG Band se va numi ”Altitude” și va conține numai piese în limba engleză. Mai jos puteți asculta varianta nemasterizată a cântecului ce dă titlul discului.

În prezent noua trupă lucrează la finalizarea albumului pentru a-l lansa în primăvara lui 2012. În perioada următoare EMG Band va concerta în cluburi până la sfârșitul anului, iar nostalgicii vor avea ocazia să asculte alături de noile melodii și piese lansate de Krypton în perioada în care solist era Gabi ”Guriță” Nicolau.

 

Comentează

Trending