Urmărește-ne în Social Media

Articole

Ascultă în întregime albumul I'm With You- Red Hot Chili Peppers (audio)

Publicat

pe

Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”
Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

Ascultă următoarea piesă

Red Hot Chilli Peppers - Even You Brutus

Conform spuselor lui Anthony, aceasta a fost ultima piesa scrisă pentru acest album. A fost compusă imediat după ce trupa s-a hotărât să înceapă înregistrările în studio. Cel care a venit cu ideea introducerii ei pe album a fost Flea, care după ce a interpretat câteva acorduri la pianul său, întreaga trupă a simţit nevoia de a transforma acele mici frânturi într-o piesă.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

4 comentarii

Emisiuni radio-tv

Cine cântă la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris?

Jocurile Olimpice de la Paris, ediția 2024, se vor încheia pe 11 august, iar evenimentul va fi marcat de o serie de concerte ale unor artiști internaționali. Printre cei mai mari de pe listă sunt Red Hot Chili Peppers, dar mai sunt și alți artiști care ne stârnesc interesul.

Publicat

pe

Ceremonie inchidere jocuri olimpice paris 2024
Ceremonie inchidere jocuri olimpice paris 2024

Vă reamintesc că la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice au cântat Lady Gaga, formația Gojira, cu un show legendar, și Celine Dion. Gojira, care vine la Rockstadt Extreme Fest 2025, a cântat o versiune metal a piesei "Ah! Ça Ira", un cântec popular în timpul Revoluției Franceze. Momentul a fost pus în scenă în mod flamboiant, cu regine decapitate, o corabie uriașă cu solista Marina Viotti cântând peste piesa Gojira, plus salve de tun, confetti roșu și artificii.

La ceremonia de închidere a Jocurilor vor concerta Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish și Snoop Dogg. Va fi și un fel de predare a ștafetei pentru Jocurile Olimpice din Los Angeles, din 2028.

Evenimentul de pe 11 august va fi o combinație între părți preînregistrate și momente live, prezentând elemente culturale ale orașului gazdă din 2028. Ben Winston, care a produs ceremonia premiilor Grammy, va colabora cu producători francezi pentru acest eveniment. Se zvonește și că Tom Cruise va face o cascadorie specială la ceremonia de închidere a Jocurilor.

Se discută despre o coborâre în rapel pe Stade de France, cu steagul olimpic în mână, plus o secvență preînregistrată cu el sărind din avion spre semnul Hollywood din Los Angeles. La final de ceremonie, primarul orașului Los Angeles, Karen Bass, va accepta torța olimpică.

Următoarele jocuri olimpice vor avea loc între 14 iulie și 30 iulie în anul 2028. Snoop Dogg a fost o figură cheie la aceste Jocuri Olimpice, purtând torța olimpică și apărând la diferite evenimente conexe ale show-ului. A dat chiar și o probă de viteză la un moment, cu rezultate surprinzătoare.

Cum urmărim ceremonia în România?

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, ediția 2024, va fi transmisă în România între orele 22:00 și 00:15, pe 11 august, în direct pe TVR 1 și TVR Sport.

Citește în continuare

Trending