Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Raconteurs revine pe scenă după 2 ani

Publicat

pe

The Raconteurs
The Raconteurs

Jack White revine cu trupa The Raconteurs pentru a susține primul concert după doi ani de pauză.

Grupul, alcătuit din Brendan Benson, Jack Lawrence și Patrick Keeler, a confirmat prezența la festivalul MI Fest. Evenimentul va avea loc în Michigan pe data de 17 septembrie.

The Raconteurs

Recent, Brendan Benson a declarat pentru Billboard că viitorul formației este incert și nu are idee când vor înregistra un nou album sau când vor discuta despre el. ”Când am format trupa a fost spontan, impulsiv. Cred că mereu va fi așa în ceea ce ne privește”, mărturisește Benson.

The Raconteurs a debutat în anul 2005, iar primul album al grupului, ”Broken Boy Soldiers” a avut lansarea în 2006.

 

Albume noi

Jack White lansează albumul "No Name" - TRACKLIST

Jack White a pregătit o colecție de piese noi, adunate în albumul "No Name". Materialul va fi lansat la scară largă mâine, 2 august. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Jack White live în Detroit, iunie 2024
Jack White live în Detroit, iunie 2024 │ FOTO: captură YouTube / Jack White

Intitulat "No Name", albumul a devenit disponibil de astăzi, 1 august, într-o ediție limitată de vinil, în toate magazinele Third Man Records. Pe 2 august, "No Name" ajunge și în alte magazine de muzică, dar și digital.

Jack White a "anunțat" noul album într-un mod atipic. Artistul a strecurat discuri cu "No Name" în pungile clienților Third Man Records pe 19 iulie.

Materialul a fost înregistrat, produs și mixat de Jack White la studioul Third Man Records din Nashville în 2023 și 2024. Marchează cel de-al șaselea album solo din discografia artistului, urmându-le pe "Fear of the Dawn" și "Entering Heaven Alive", ambele lansate în 2022.

În altă ordine de idei, Jack White a urcat pe scenă pentru o serie de concerte live. A susținut un show caritabil pentru American Legion Post din Nashville și a fost invitatul lui Conan O'Brien la Newport Folk Fest.

TRACKLIST "No Name":

  1. Old Scratch Blues
  2. Bless Yourself
  3. That’s How I’m Feeling
  4. It’s Rough on Rats (If You’re Asking)
  5. Archbishop Harold Holmes
  6. Bombing Out
  7. What’s the Rumpus?
  8. Tonight (Was a Long Time Ago)
  9. Underground
  10. Number One With a Bullet
  11. Morning at Midnight
  12. Missionary
  13. Terminal Archenemy Endling
Citește în continuare

Trending