Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

CLIPUL ZILEI: Lanie Lane – ”What Do I Do” (Video)

Publicat

pe

Lanie Lane a anunțat că va lansa albumul de debut,”The Blue Series” în luna octombire, dar până atunci a lansat clipul pentru single-ul ”What Do I Do”, disponibil pe internet.

Lanie Lane

Recent, cântăreața a înregistrat două piese cu Jack White, ”Ain’t Hungry” și ”My Man”, ce vor fi incluse pe primul material discografic al artistei.

Referitor la această coloaborare, Lane a declarat că a fost o onoare pentru ea să lucreze cu Jack White, de la care a învățat foarte multe și este extrem de încântată de rezultat.

What Do I Do (Lanie Lane) from Lanie Lane on Vimeo.

Albume noi

Jack White lansează albumul "No Name" - TRACKLIST

Jack White a pregătit o colecție de piese noi, adunate în albumul "No Name". Materialul va fi lansat la scară largă mâine, 2 august. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Jack White live în Detroit, iunie 2024
Jack White live în Detroit, iunie 2024 │ FOTO: captură YouTube / Jack White

Intitulat "No Name", albumul a devenit disponibil de astăzi, 1 august, într-o ediție limitată de vinil, în toate magazinele Third Man Records. Pe 2 august, "No Name" ajunge și în alte magazine de muzică, dar și digital.

Jack White a "anunțat" noul album într-un mod atipic. Artistul a strecurat discuri cu "No Name" în pungile clienților Third Man Records pe 19 iulie.

Materialul a fost înregistrat, produs și mixat de Jack White la studioul Third Man Records din Nashville în 2023 și 2024. Marchează cel de-al șaselea album solo din discografia artistului, urmându-le pe "Fear of the Dawn" și "Entering Heaven Alive", ambele lansate în 2022.

În altă ordine de idei, Jack White a urcat pe scenă pentru o serie de concerte live. A susținut un show caritabil pentru American Legion Post din Nashville și a fost invitatul lui Conan O'Brien la Newport Folk Fest.

TRACKLIST "No Name":

  1. Old Scratch Blues
  2. Bless Yourself
  3. That’s How I’m Feeling
  4. It’s Rough on Rats (If You’re Asking)
  5. Archbishop Harold Holmes
  6. Bombing Out
  7. What’s the Rumpus?
  8. Tonight (Was a Long Time Ago)
  9. Underground
  10. Number One With a Bullet
  11. Morning at Midnight
  12. Missionary
  13. Terminal Archenemy Endling
Citește în continuare

Trending